Valachia - Ferestre mansarda, sisteme invelitori acoperis, Bucuresti

Tabla plana Coilprofil

Tabla are o protectie minima cu zinc de 275 g/m2 care îi asigura o durata îndelungata de viata

 

Tabla plana de la coilprofil are o greutate de ~5kg/mp, fiind mult mai usoara decat tigla ceramica, ceea ce permite un montaj mai simplu si mai rapid. Mai mult, greutatea scazuta a acoperisului are efecte favorabile asupra structurii cladirii, reducand costurile acesteia.

 

Simplitatea montajului – datorita prinderii si fixarii prin clipsare.

 

Tabla prefaltuita Click si Faltz poate  produsa într-o gama variata de culori care poate raspunde si celor mai exigente cerinte. Acoperirea cu vopseaua optima este în conformitate cu euronorma EN-10169 si cu cele mai înalte standarde de calitate ale European Coil Coating Association. Paleta cromatica este variata si include 23 de culori, din care 16 culori lucioase si 7 culori mate

Caracteristici tehnice – Materia prima

Foile de tabla prefaltuita Click si Faltz sunt obtinute prin profilarea otelului de tip DX51, DX52, DX53, S250, S280, FAX, PLX, cu un continut de zinc de cel putin 275 g/m2 , în conformitate cu euronorma EN-10346, ce confera o mare rezistenta la coroziune, având o durata de viata de cel putin 50 ani. Stratul de zinc este protejat în tehnologie multistrat cu acoperiri succesive de pasivant, stratul primar si stratul exterior de Poliester (SP 25 μm), Poliester mat (SPM 35 μm) sau Prelaq Nova (35 μm), într-o gama variata de culori.

Galerie foto
  • ...