Octaclean - Firma de curatenie Bucuresti, Ilfov

Curatare canapele si saltele

Compania noastra presteaza servcii de curatare canapele, saltele, coltare, fotolii etc. la domiciliul dumneavoastra in Bucuresti si judetul Ilfov. Canapeaua sau salteaua s-au murdarit si va ganditi ca ar trebui sa o aruncati si sa va luati alta? Nu este cazul, noi o putem face sa arate ca noua, prelungindu-i perioada de utilizare.

Suntem o firma de curatenie profesionista, avem dotari moderne si solutii de curatare profesionale si ne deplasam la domiciliul sau sediul dumneavoastra in toate sectoarele din Bucuresti si in localitatile judetului Ilfov. Putem sa curatam canapele din stofa, piele sau alte materiale. Curatarea uneri canapele sau a unei saltele se face in general intr-un timp scurt, maxim o ora.

Canapelele, coltarele sau fotoliile reprezinta locuri de relaxare pentru noi si familia noastra.

In timp, acestea pot acumula murdarie, pete, mucegai si diversi alergeni, mai ales daca avem copii mici sau animale de companie.

Pentru a le reda aspectul si igiena, acestea ar trebui sa fie curatate periodic.

Va oferim un serviciu profesional de curatare canapele, fotolii sau coltare la domiciliul dumneavoastra (in toate sectoarele din Bucuresti si localitatile judetului Ilfov).

Avem aparatura si solutii de curatenie specializate, iar personalul nostru este experimentat si atent cu bunurile dumneavoastra.

Prin metoda de injectie-extractie se realizeaza o curatare in profunzime a canapelelor, nu doar o curatare superficiala.

Astfel se va realiza o curatenie in profunzime, fara ca materialul canapelelor sa fie degradat.

Galerie foto
  • ...