Darie, Manea si Asociatii - Societate de Avocatura Bucuresti

Avocati Litigii Bucuresti

Avocatii nostri au dobandit o vasta experienta in domeniul litigiilor si domeniul arbitrajului, ocupandu-se de litigii in diverese domenii ale practicii.

Avocatii nostri au dezvoltat strategii de solutionare a litigiilor bazate pe experienta acumulata in timp, cautand sa ofere solutii creative si consultanta specializata clientilor in cele mai bune conditii.

Echipa noastra de avocati este in masura de a reprezenta clientii in fata oricaror instante, de orice grad din Bucuresti, in tara si in strainatate.

Intrebare: Am nevoie de asistenta legal intr-un caz de insolventa, avocatii Darie & Manea ma pot ajuta? Care este aria dumneavoastra de expertiza?

Raspuns: Desigur, va putem ajuta imediat. Gama de litigii in care am reprezentat clientii nostri este foarte cuprinzatoare, incluzand printre altele:

    •Drept Comercial. Datorita schimbarilor economice care au avut loc in Romania in ultima perioada, numarul de litigii comerciale este in crestere. In acest context, avocatii nostri au dobandit o experienta vasta in domeniul litigiilor comerciale. Suntem specializati in recuperarea datoriilor, somatii de plata, executarea silita, litigii legate de contracte comerciale si achizitiilor publice. De asemenea, avocatii nostri au asistat clientii in litigii legate de retragere asociat, excludere asociat, anularea deciziilor AGA, transferuri de actiuni, recursuri impotriva deciziilor pronuntate de judecatorul delegat etc.

    •Real estate. Avocatii nostri au reprezentat clientii in diferite domenii legate de: restituirea proprietatii - Legea nr. 18/1991, Legea nr. 1/2000, Legea nr. 10/2001, vanzarea de proprietati (inclusiv a celor dobandite prin Legea nr. 112/1995), procedura de executare, etc. Suntem familiarizati cu exceptiile care apar in cazul oricarui tip de litigiu imobiliar identificand mereu strategii optime pentru fiecare caz.     De asemenea, am asistat numerosi clienti in litigii ce decurg din antecontracte si contracte de vanzare-cumparare, contracte de antrepriza, problemele de impozitare legate de achizitionarea de proprietati in Romania.

    •Procedura de insolventa. Avocatii nostri au experienta in procedura insolventei, atat cu privire la creditori, cat si cu privire la debitori. Am asistat si reprezentat clientii nostri intr-o mare varietate de litigii care se afla in stransa legatura cu procedura insolventei.

    •Dreptul muncii. Suntem specializati in asistarea clientilor nostri in faza prelitigioasa si in litigiile in legatura cu plangerile salariatilor referioatoare la nerespectarea clauzelor contractele colective de munca si a contractelor individuale de munca, incetarea contractului individual de munca, concedieri, reintegrarea fostilor salariati, a discriminarii, protectia drepturilor angajatorilor cu privire la proprietatea intelectuala a operelor realizate de angajati, etc. Oferim de asemenea asistenta juridica pe parcursul procedurii cercetarii disciplinare.

    •Proprietate intelectuala. In compania noastra exista un departament specializat in domeniul proprietatii intelectuale. Am dobandit o vasta experienta in litigiile care decurg din inregistrarea marcilor, desenelor si modelelor industriale; am asistat numerosi clienti, inclusiv companii mari, in litigiile referitoare la incalcarea drepturilor conferite de o marca, contrafaceri, actiuni de concurenta neloiala, actiuni in anulare, actiuni impotriva deciziilor de OSIM.

   •De asemenea, suntem specializati in: dreptul familiei (regimul juridic al bunurilor comune), mosteniri, procedura referitoare la cartea funciara (procedura de înregistrare, plangeri, etc), statutul juridic al persoanelor fizice - acte de stare civila, aspecte fiscale etc.

Daca sunteti in cautarea unui avocat din Romania in domeniul litigiilor, ati contactat cabinetul de avocatura potrivit. Sunati-ne pentru consultanta gratuita.

Galerie foto
  • ...