Mcv Pvc Decor - tamplarie PVC Bucuresti

Tamplarie PVC

...
Profile REHAU

De peste patru decenii REHAU dezvolta si produce sisteme de profile pentru ferestre, fatade si usi, fiind recunoscuti ca unul dintre liderii din aceasta piata. Sistemele de tamplarie PVC – REHAU, cu geam termopan pentru ferestre si usi, reprezinta optiunea ideala pentru confortul dumneavoastra. Proiectate în Germania, cu stiluri de design de la albul classic pâna la culori solide sau aspectul lemnului natural, ferestrele  si usile REHAU va ajuta sa economisiti bani si sa personalizati proiectele dumneavoastra într-o varietate de stiluri.
 

...
Profile Salamander

Cunoscut ca un producator inovator de sisteme moderne de calitate superioara, Salamander dezvolta de mai bine de 40 de ani  profiluri PVC pentru ferestre si usi.  Profilele Salamander, produse în Germania, se disting prin calitate superioara si mentinerea unor standarde ridicate. Cu un design impresionant si tehnologie încorporata, sistemele Salamander ofera atât un aer elegant cât si siguranta si reducere a costurilor pentru energie.
 

...
Profile Teraplast

Fondat în 1896, cu o traditie de peste 120 de ani, grupul TeraPlast este în prezent cel mai mare procesator de PVC din România si unul dintre cei mai importanti producatori de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor cu exporturi în peste 25 de tari europene. Cu o politica ambitioasa de investitii în tehnologie de ultima generatie, TeraPlast este un lider în piata de PVC.