Aquamarin, Clinica psihologie si psihoterapie Bucuresti

Cursuri

...
CURS FORMARE IN LOGOPEDIE: 8 iunie 2019

RASG Cluj in colaborare cu Clinica Aquamarin organizeaza in Bucuresti urmatorul curs de formare continua:

NOTIUNI TEORETICE SI PRACTICE IN LOGOPEDIE: 8 IUNIE 2019.

Colegiul Psihologilor din Romania acorda 25 credite recunoscute atat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapii, cat si de Comisia de Psihologie Educationala, Consiliere Scolara si Vocationala.

PROGRAMA

1. DIAGNOSTICUL LOGOPEDIC - examinarea logopedica si completarea fisei logopedice - probe pentru examinarea logopedica complexa, diagnostic diferential.

2. ETAPELE INTERVENTIEI - etapa pregatitoare, etapa recuperatorie, etapa terapiei propriu-zise.

3. MONITORIZAREA IMPLICARII PARINTILOR - instrumente de masurare.

4. STUDII DE CAZ – dislalii simple si polimorfe; metode si procedee cu caracter general; metode si procedee cu specific logopedic; emiterea sunetelor; articularea sunetelor; programul de interventie personalizat – model si prezentare de material didactic cu posibilitatea confectionarii acestuia. Desfasurarea unei sedinte de logopedie.

Toate materialele vor fi primite pe email pentru a putea fi folosite cu usurinta si ulterior. 

Nota: Caracterul cursului este preponderent practic.

Formatori:

Conf. Univ. Dr. Viorel Lupu, Medic primar psihiatru, psihoterapeut principal, formator si supervizor in psihoterapii cognitiv-comportamentale, acreditat de Albert Ellis Institute, New York, Federatia Romana de Psihoterapii, Colegiul Psihologilor din Romania, seful sectiei de psihiatrie pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru copii, presedinte RASG.

Psiholog Dr. Izabela Ramona Lupu, psihoterapeut si supervizor in psihoterapii cognitiv - comportamentale, supervizor in psihologie clinica, supervizor si psiholog principal in psihopedagogie speciala si logoped - Universitatea Babes-Bolyai, Scoala "Iuliu Hatieganu", Cluj-Napoca, vice-presedinte RASG. 

Informatii si inscriericontact@aquamarin.ro  

Tel: 0724.222.522; 0745.633.474.

www.aquamarin.ro  

...
SUPERVIZARE IN PSIHOLOGIE CLINICA: 9 APRILIE 2020

Clinica Aquamarin organizeaza un nou grup de SUPERVIZARE IN PSIHOLOGIE CLINICA joi, 9 aprilie, orele 10-14.

Orele de supervizare sunt recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania si se adreseaza psihologilor care au atestat de libera practica in psihologie clinica, in supervizare.

Formator-supervizor in psihologie clinica: Steliana Rizeanu, Prof. Univ. Dr. la Universitatea Hyperion, Master Psihologie Clinica si Consiliere Psihologica.

Informatii si inscrieri: contact@aquamarin.ro

Tel: 0724.222.522; 0745.633.474.

www.aquamarin.ro 

...
CURS FORMARE IN HIPNOTERAPIE: 9 IUNIE 2019

Clinica Aquamarin in colaborare cu RASG va invita la urmatorul curs acreditat cu 22 credite de catre Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapii:

HIPNOTERAPIA COGNITIV-COMPORTAMENTALA LA COPII, ADOLESCENTI SI ADULTI: 9 IUNIE 2019.

PROGRAMA: Definitia hipnozei; Bazele neurofiziologice ale hipnozei; Mituri legate de hipnoza; Evaluarea hipnotizabilitatii, scale de hipnotizabilitate; Biofeed-back-ul ca un prolog al hipnozei in tulburarile anxioase; Tehnici de inductie hipnotica; Tehnici de aprofundare a transei; Dehipnotizarea; Sugestii terapeutice; Indicatiile si contraindicatiile hipnozei; Hipnoza in terapia ticurilor, tulburarilor disociative, personalitate multipla.

Cursul va fi preponderent practic, cu prezentari video de cazuri - copii si adulti - si demonstratii aplicative.

FORMATORI: Conf. Univ. Dr. Viorel Lupu, Medic primar psihiatru, psihoterapeut principal, formator si supervizor in psihoterapii cognitiv - comportamentale, acreditat de Albert Ellis Institute, New York, vicepresedintele Asociatiei de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania - profesor asociat la Universitatea "Babes Bolyai" Cluj-Napoca, presedintele RASG.

Psiholog Dr. Izabela Ramona (Todirita) Lupu, psihoterapeut specialist in psihoterapii cognitiv - comportamentale, psiholog clinician specialist - Universitatea Babes-Bolyai, Scoala "Iuliu Hatieganu", Cluj-Napoca, vice-presedinte RASG.

Inscrieri: contact@aquamarin.ro Tel: 0724.222.522; 0745.633.474.

www.aquamarin.ro

...
GRUP DE DEZVOLTARE PERSONALA

Clinica Aquamarin organizeaza un nou grup de DEZVOLTARE PERSONALA in orientarea cognitiv-comportamentala sambata, orele 9-17.

Grupul se adreseaza studentilor si absolventilor facultatilor de psihologie, asistenta sociala, psihopedagogie, pedagogie, teologie, medicina si filosofie, care doresc sa devina psihoterapeuti.

Dezvoltarea personala reprezinta prima etapa a procesului de formare in psihoterapie cognitiv-comportamentala.

Intalnirile se vor desfasura o data pe luna, sambata, intre orele 9-17, in total vor fi 15 intalniri.

La final se elibereaza diplome recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania.

Relatii si inscrieri la contact@aquamarin.ro 

Tel: 0724 222 522, 0745 633 474.

www.aquamarin.ro