Insula Copilariei - Gradinita, After School sector 2

After School

Procesul de invatare este unul complex si de lunga durata . Un debut scolar incununat de succes este acela in care elevul reuseste sa inlocuiasca teama de efort si munca intelectuala cu deschiderea si dragostea fata de acesta.
In acest sens, cadrele noastre didactice vin in sprijinul scolarilor cu incurajari si ofera suport la efectuarea temelor, astfel incat corvoada lucrului suplimentar sa devina o placere. Experienta si cunostintele dobandite in decursul anilor ne permit sa afirmam ca un elev care nu isi efectueaza temele cu placere, nu a gasit inca un maestru potrivit nevoilor sale.
Cadrul didactic = prietenul elevului

tocmai de aceea incurajam relatia deschisa / parteneriatul elev-cadru didactic si oferim posibilitatea acestuia de a adresa intrebari, a solicita ajutor.
Din pacate societatea actuala si ritmul alert in care ne desfasuram zilnic activitatea, ne priveaza de timpul petrecut alaturi de copiii nostri.  Tocmai de aceea after-school-ul Insula Copilariei intinde o mana de ajutor parintilor avand grija ca rezultatele scolare ale copiilor sa fie pe masura potentialului lor acestia sa isi petreaca intr-un mediu cald si prietenos timp de calitate si la sfarsitul fiecarei zile sa mai adauge in bagaj putina incredere, curaj si satisfactie, astfel stima de sine sa se dezvolte la capacitate maxima.
Ce se intelege prin after school:  noi preluam copiii de la scoala, ii aducem la sediu After School  Insula Copilariei unde acestia vor servi masa de pranz, se vor relaxa putin dupa efortul depus in primele ore ale zilei, petrecut la scoala, iar apoi vor incepe activitatile prin efectuarea temelor primite de la profesorii lor si vor consolida impreuna cu noi cunostintele ce urmeaza sa le stapaneasca pentru a avea niste rezultate bune si pentru a putea sa le fie mai usor in intelegerea materiei ce urmeaza a le fi predata la scoala.
De asemenea pot urma, in functie de timpul ramas si cateva cursuri optionale, in functie de talentul si pasiunile fiecaruia: limbi straine (engleza, spaniola, germana), dans, sah, karate, chitara, pian.

Galerie foto
  • ...