Gradinita nr. 138 sector 2

Despre noi

Gradinita nr.138 are o capacitate de 9 sali de grupa cu dubla functionalitate, 9 dormitoare, 1 bucatarie,1 spalatorie, cabinet medical cu asistenta permanent, izolator, cabinet de logopedie, biblioteca, oficii si grupuri sanitare.Cladirea este racordata la curent electric, canalizare,retea de gaz (doua central termice proprii) si are contract cu firma de salubrizare.

Curtile gradinitei  sunt dotate cu 3 spatii de joaca, amenajate modern cu dotari specific vârstei prescolare si cu foisoare. Ambele cladiri detin sisteme de supraveghere video, anti efractie si anti incendiu.

Corpul A al unitatii a beneficiat de lucrari de reabilitare termica si modernizare la cele mai înalte standarde de calitate. Lucrarile au fost finalizate în anul 2021 având ca beneficiari principali peste 202 prescolari.

Gradinita nr.138 are program prelungit, în care copiii desfasoara activitati specific vârstei, servesc masa, se bucura de servicii educationale si activitati extrascolare.Personalul didactic este format dintr-o o echipa de profesionisti cu atestate in domeniu, implicati in programe de dezvoltare profesionala. Personalul de ingrijire manifesta interes pentru mentinerea curateniei în unitate si supravegheaza cu atentie copiii în timpul tuturor activitatilor, jocurilor, plimbarilor .  

Unitatea noastra ofera posibilitatea formarii si instruirii copiilor cu vârste intre 3-5 ani la nivelul unor cerinte de maxima exigenta, astfel încât adaptarea la scoala sa fie un succes. 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212106377
Str. Tunari, nr. 52, sector 2
Distribuie