Clinica 32-clinica stomatologica-Bucuresti

Proteze dentare

V-ati gandit sa va puneti proteze dentare? Clinica 32 va asteapta cu o gama variata de proteze dentare, cu o echipa de medici specialisti, intr-un mediu placut, dar mai ales steril.

Protezele dentare sunt lucrări protetice mobile pentru suplinirea dinţilor lipsă. Proteza dentara, totala sau partiala, constituie o solutie pentru inlocuirea mai multor dinti sau chiar a tuturor dintilor.

Cu toate că nu pot da aceeaşi senzaţie ca dinţii naturali, şi necesită un timp de acomodare, cu ajutorul unei planificari atente si gandite, chiar si proteza dentara poate avea un aspect natural. Protezele au fost folosite sa inlocuiasca dintii din vremea construirii Piramidelor.

Protezele facute bine, va fac sa aratati bine, va permit sa mancati aproape orice fara jena si va restaureaza conturul fetei in jurul gurii.

  • Proteze scheletate

    Protezele scheletate se realizeaza dintr-un aliaj foarte dur, prin turnare in laborator si sunt foarte confortabile si rezistente.Protezele scheletate pot avea sisteme speciale de prindere (culise, capse, telescoape) si astfel sunt foarte fixe, se mai scot din gura doar pentru igienizare.

    Durata lor de functionare poate ajunge si la 30 ani daca se verifica sistemele speciale o data pe an si se inlocuiesc mansoanele din silicon deteriorate.

  • Proteze acrilice
  • Proteze pe implanturi
Galerie foto
  • ...