Pest Expert 3D - dezinsectie, dezinfectie si deratizare Bucuresti

Dezinfectie prin nebulizare

Dezinfectia prin nebulizare (ceata rece) este o metoda revolutionara, care presupune executarea unor operatiuni de prevenire sau combatere a bolilor infectioase. Scopul acestor operatiuni este distrugerea germenilor patogeni, a virusilor si bacteriilor de pe diferite suprafete.

Dezinfectia prin nebulizare nu este daunatoare oamenilor si animalelor.   

Fii responsabil pentru santatea ta si a celor din jur. Preventia este masura, noi suntem solutia! Sanatatea ta si a celor din jurul tau, reprezinta o prioritate. Preventia este mult mai usoara decat tratarea, iar ca urmare a acestui fapt dezinfectia e necesar sa fie realizata periodic, in toate spatiile cu risc crescut de transmitere a bolilor infectioase si parazite.
     Dezinfectia este o procedura ce poate fi realizata prin mai multe metode, care urmaresc combaterea microorganismelor patogene si nepatogene de pe orice suprafata ce ar putea fi contaminata.

    Unde este recomandata actiunea de dezinfectie?

      Locurile favorabile de dezvoltare a diversilor agenti patogeni ai bolilor, sunt in general cele publice, precum spitalele cabinetele medicale, mijloacele de transport in comun, instiutii.

    Cat de des apelez la dezinfectie?

    Acest serviciu se realizeaza de cate ori este necesar, cu scopul de a elimina virsusii si bacteriile ce pot favoriza aparitia bolilor infecto-contagioase si bacteriene. Pentru societatile care nu sunt in domeniul alimentar, interventiile se vor efectua o data la 3 luni.

    Produsele utilizate sunt toxice?

    Produsele utilizate de noi sunt verificate si aprobate de Ministerul Sanatatii. Au spectru larg, actioneaza rapid si eficient. Contin substante chimice, care nu afecteaza organismul uman sau animalele. Sunt biodegradabile si nu dauneaza mediului inconjurator.

  • Sanatatea este o prioritate;
  • Preventia este mult mai indicata decat tartarea, atunci cand vine vorba despre boli;
  • Dezinfectia iti asigura un mediu sanatos, curat, lipsit de virusi si bacterii;
  • Substante eficiente avizate de catre Ministerul Sanatatii si metode de lucru actuale;
  • Echipa dinamica;
  • Servicii de calitate si experienta in domeniu;
  • Rezolvarea oricarei situatii intr-o maniera sigura si confidentiala;
  • Program de lucru NON-STOP;
  • Solutia pentru un mediu curat si igienizat;
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0764345345
Str. Padesu, nr. 10, sector 4, Bucuresti
Distribuie