849 vizite
Zuzamuza Atelier
Descriere

Nu ma cheama Zuza. Ma cheama ca pe tine. Zuza imi spun prietenii. Tot ei imi zic ca sunt o muza pentru cei din jur. Sunt plinuta, cocheta, plina de viata si... ma iubesc pe mine asa cum sunt.

Imi plac culorile si florile. Imi plac cusaturile traditionale romanesti, imi plac broderiile. Imi plac bijuteriile facute manual, aplicatiile colorate, toate migalite cu dragoste si pasiune. Imi place sa fiu un pic altfel. Atunci cand ma duc sa-mi caut haine, ajung inapoi acasa nemultumita, pentru ca ceea ce-mi place nu-mi vine, iar ceea ce-mi vine nu-mi place. M-am saturat de haine triste. M-am saturat sa-mi cumpar haine second-hand pentru ca sunt singurele care imi plac. Asa ca m-am decis sa salvez plinutele de hainele plictisitoare si am creat un mic atelier care incearca sa binedispuna pufoasele. Sa creeze haine care se poarta cu un zambet. 

Te invit in lumea mea. Sunt sigura ca-ti va placea ceva. Impreuna, hai sa desfiintam obsesia curelor de slabire, hai sa demolam standardele romanesti de frumusete. Nu vreau sa promovez un stil de viata nesanatos, vreau sa promovez frumusetea si feminitatea, indiferent de numarul purtat la haine.

Eu sunt frumoasa asa cum sunt.

Tu esti frumoasa asa cum esti.