Web Coffee

963 vizualizari
..
Descriere

Experienta unui brand nu consta numai in anii pe care-i are in spate ca intreg, ci si in experienta si in eficienta partilor, a celor pe umerii carora se cladesc povestile de business.
 
Web Coffee este un astfel de brand in spatele caruia se regasesc profesionisti cu experienta solida in activitatea desfasurata, cu un acut simt al relationarii cu colaboratorii si un ridicat simt al raspunderii pentru fiecare experienta desfasurata in favoarea clientilor.
 
Intr-un decor de business ca cel actual, Web Coffee crede in continuare in respectul aratat clientului prin prisma produselor distribuite si a distributiei in sine, oferind clientilor o linie eficienta de comunicare si relationare indiferent de nivelul de executie necesitat.
 
Avand in vedere insa expansiunea domeniului si cerintele publicului sau, lansarea platformei cu vanzare online www.webcoffee.ro a venit in mod natural, fiind o interfata directa intre companie si client. Acesta pune la dispozitia clientilor game variate de produse, multitudinea de marci si produse fiind un element cheie al platformei.
 
Totodata, usurinta de accesare si aspectul integral al platformei sunt dovada de respect Web Coffee fata de clientul sau.
 
Scopul primordial al companiei noastre este acela de a anticipa dorintele consumatorilor si a oferi partenerilor solutii complete, cu avantaje competitive decisive.
 
Suntem o companie orientata spre client, cu respect si angajament pentru toate standardele legale si pentru toate reglementarile existente pe domeniu. De asemenea, suntem deschisi discutiilor si prevederile partenerilor de afaceri, cu care dezvoltam un parteneriat bazat pe respect si incredere reciproca. Aceleasi angajamente se transfera si catre consumatorul final, client al site-ul cu vanzare online, respectand standardele de etica ale businessului creat.

 
Misiune

Misiunea noastra este aceea de a intelege nevoile clientilor nostri, de a veni in intampinarea acestora si de a-i ajuta sa inteleaga necesitatile reale in acest domeniu, educand publicul spre un consum echilibrat si sanatos.
 

Viziune

 
Sa devenim furnizorul preferat al clientilor din domeniu.
 
Viziunea noastra este aceea de a deveni furnizorul preferat , unde clientii si partenerii sa regasesca valoarea adaugata a fiecarui produs si serviciu oferit, incluzand o comunicare eficienta care sa poata crea valoare pentru intreg sistemul.

 
Valori

 
Respect

 
Respectam clientii si colaboratorii Web Coffee SRL, fiind o echipa care apreciaza capacitatea si valoarea fiecarui individ, fiind constienti ca, urmand cu totii un cod etic, putem influenta lucrurile in bine. Apreciem diversitatea de idei, opinii si experiente, sens in care ne dorim un feedback real din partea clientilor nostri.

 
Simplitate

 
Pornind de la aspectul actual al site-ului cu vanzare online si incununad cu aspectele ce tin de relatiile companiei cu clientii si colaboratorii, credem in simplitatea lucrurilor, oferind in acelasi timp confortul necesar desfasurarii activitatii sub toate aspectele sale, neirosind astfel resurse in mod inutil.

 
Integritate
 

Experienta ne-a invatat ca integritatea poate salva in multe circumstante, prin urmare ne pastram obiectiivitatea in rezolvarea situatiilor aparute, reactionand in aceeasi masura fata de comportamentele lipsite de etica si profesionalism.

 
Invatare

 
Suntem onesti si deschisi, recunoscandu-ne greseala atunci cand aceasta apare, incercand sa invatam in urma acesteia. Acceptam faptul ca din orice si de la orice avem de invatat si ca orice zi aduce cu sine un plus care merita aplicat in colaborarile viitoare. Suntem deschisi schimbarilor de aceea primim feedback-ul clientilor ca pe un reper in orientarea actiunilor viitoare.

 
Pasiune

 
Asa a pornit totul, din pasiune. Suntem incantati de ceea ce facem, dorindu-ne sa fim o sursa de inspiratie pentru ceilalti. Ne place sa lucram inconjurati de oameni ca noi, inspirandu-ne din atitudinea acestora.

Date de contact
0726.788.555
Str. Negoiu nr. 41, Sector 3
acum este INCHIS
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri
08:30-17:00
Distribuie
Anunturi
Subrubrica: electrocasnice
...
326 RON

Provenienta: Italia Culoare: Argintiu Cafea utilizata: Macinata Tip espressor: Moka Traditional Garantie: 12 luni Mod de ambalare: Cutie de carton Utilizare recomandata: Home Brand: Bialetti Producator:...

Electrocasnice mici Cafetiere Alta marca Nou
Bucuresti, 07 Iun. '24 (14:48)
...
149 RON

Provenienta: Italia Culoare: Argintiu Cafea utilizata: Macinata Tip espressor: Moka Traditional Garantie: 12 luni Mod de ambalare: Cutie de carton Utilizare recomandata: Home Brand: Bialetti Producator:...

Electrocasnice mici Cafetiere Alta marca Nou
Bucuresti, 07 Iun. '24 (14:48)
...
850 RON

Provenienta: Italia Culoare: Argintiu Cafea utilizata: Macinata, Monoduze Rezervor de apa: Da Putere: 1025 W Preparare 2 cafele: Da Tip produs: Espressor Garantie: 24 luni persoane fizice , 12...

Electrocasnice mici Cafetiere Alta marca Nou
Bucuresti, 07 Iun. '24 (14:27)
...
749 RON

Provenienta: Italia Culoare: Bej Cafea utilizata: Macinata, Monoduze Rezervor de apa: Da Putere: 1100 W Preparare 2 cafele: Da Tip produs: Espressor Garantie: 24 luni Design compact: Da Mod...

Electrocasnice mici Cafetiere DeLonghi Nou
Bucuresti, 07 Iun. '24 (14:27)