tdg-resurseumane.ro

1.106 vizualizari
..
Descriere

Trading Resurse Umane este o companie romaneasca, independenta, specializata in servicii de audit resurse umane, consultanta resurse umane, implementare proceduri de lucru, consultant in management in aria de procedure, structure, legislatia muncii, externalizare servicii de resurse umane, salarizare, recrutare si plasare forta de munca.

Oferim servicii personalizate si asistenta intreprinderilor mici si mijlocii, antreprenorilor, diverselor tipuri de solicitanti si solicitari legate de domeniul nostru de activitate.

Structura este formata din  profesionisti cu dorinta de perfectionare continua.
Suntem aproape de clientii nostri si intotdeauna gasim solutii personalizate fiecaruia in parte.
Suntem partenerii clientilor nostri si  le acordam suportul necesar in business pentru a desfasura activitati legale si profitabile.

Consultantii in domeniul resurselor umane, va ofera:

In  cadrul  Trading Resurse Umane  am dezvoltat mecanismele necesare de auditare a unei companii din punct de vedere al: structurii, climatului la nivel de companie si nivel de departament, disfunctiile la nivelul managementului si ale  angajatilor, stabilind directii clare de actiune, definind structura si relatiile structurale.

Consultanta in resurse umane
Externalizare administrare personal
Externalizare salarizare
Servicii  personalizate de resurse umane
Recrutare personal
Recrutare personalizata
Recrutare cu beneficii pentru angajatori si angajati
 
 
AVETI NEVOIE DE AJUTOR? CONTACT RAPID
(+40) 0722.638.928

Date de contact
0722.638.928
Str. Clucerului, nr.36, et.1, ap.2, Sector 1, Bucuresti
Distribuie
Anunturi
...
Domeniu: Muncitori necalificati, zilieri Job locatie fixa

candidatul trebuie sa contribuie la fabricarea produsele - debitarea profilelor de aluminiu si a materialelor textile + ansamblarea + transportul si montarea lor. Jaluzele, rulouri, copertine, plase...

Trimite CV Joburi full time Bucuresti, 13 Apr 23:30
...
Categorie Diverse

Trading Resurse Umane ofera servicii de consultanta in imigrari, avize de munca, intocmire documentatie, obtinere avize de munca, consultanta pe proiect, reprezentare

Acte firma, avocati, contabili Bucuresti, 13 Apr 16:05