3.120 vizite
Servicii de administrare imobile
Descriere

S.C. ADMIN MEDICAL  S.R.L – Bucuresti , este infiintata in anul 2008 si are la baza activitatii o importanta experienta tehnica precum si o echipa specializata in mentenanta tehnica si preventie- pe de o parte - si administrativa si logistica - pe de alta parte.


Conceptul nou pe care se bazeaza oferta noastra il reprezinta unicitatea furnizorului tehnic si administrativ, prin care ADMIN MEDICAL SRL preia toate serviciile de intretinere tehnica si adminsitrativa, pe care oricum trebuie sa le gestionati prin simpla functionare a societatii dumneavoastra.


Oferta noastra se adreseaza in mod specific cladirilor cu destinatie rezidentiala sau de birouri, celor cu destinatie hoteliera si show-room, depozitelor si spatiilor de productie si in mod special cladirilor cu destinatie medicala - spitale, policinici, laboratoare.


Realizam proiecte de design interior si amenajari constructive pentru toate tipurile de spatii.Ne implicam in managementul proiectului, al calitatii si managementul de cost.


Suntem in masura sa va acordam suport in ceea ce priveste obtinerea autorizatiilor de mediu, a autorizatiilor sanitare de functionare si a autorizatiilor ISU.

Anunturi (1)

Amenajari constructive si finisaje interioare
100 Lei

echipa calificata executam cu profesionalism lucrari de finisaje interioare, reconditionare si refacere instalatii sanitare, termice si electrice,...

  • Amenajare curte, gradina
  • Constructii case
  • Faianta si gresie
  • Zugraveli
  • Electricieni
  • Constructii industriale
Prestari servicii - constructii, amenajari, paza
Bucuresti, azi, 11:30