Materiale.ro

2.015 vizualizari
..
Descriere

MATERIALE.RO reprezinta diviza de vanzari online a societatii MAX SRL, companie ce si-a castigat reputatia in domeniul materialelor de constructii in regiunea sud-estica a Romaniei, in decursul a 27 de ani de activitate.

Suntem in stransa colaborare cu parteneri renumiti atat pe plan national, cat si international precum : ADEPLAST, ARISTON THERMO, BILKA, BRIKSTON, CERSANIT, PPG, ELBI ELECTRIC, EURO NARCIS, EVERPRO, FABRYO, GRUPA TOPEX, HENKEL ROMANIA, HOLVER, HONEST, KAI CERAMICS, KRONOSPAN, LUMY TOOLS, MAKITA, NOVASERVIS FERRO, TOYA ROMANIA, VOX PROFILE etc.

Nu conteaza cat de complicat este proiectul tau, daca reamenajezi un apartament sau construiesti de la zero o casa, iti punem la dispozitie o gama completa de articole destinate instalatiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de baza in constructii, materiale pentru amenajari interioare, scule si accesorii, unelte si utilaje, echipamente de protectie, articole pentru gradina, mobilier, electronice si electrocasnice.

Date de contact
0770.724.630
Oras Murfatlar, jud. Constanta
Distribuie
Anunturi
Subrubrica: textile
...
66 RON

Tapet cu model floral rosu cu maro si auriu, pe un fond crem, un model plin de culoare, care aduce veselie in orice incapere. Poate fi folosit atat in livinguri, dormitoare sau holuri, cat si in birouri,...

Obiecte decorative Tapet
Constanta, 03 Iun. '24 (16:30)
...
58 RON

Tapet in nuante de maro si gri, cu model care imita piatra. Poate fi un bun inlocuitor pentru faianta din bucatarie sau puteti crea cu el un decor rustic in living. Este superlavabil si poate fi curatat...

Obiecte decorative Tapet
Constanta, 03 Iun. '24 (16:25)