461 vizite
Leroy Merlin
Descriere

Inspiratie pentru toate proiectele de casa!

În cei 7 ani de activitate, LEROY MERLIN a creat 17 puncte de vânzare situate atât în Bucuresti, cât si în marile orase din tara. Situate în proximitatea centrelor urbane, magazinele LEROY MERLIN au o suprafata de vânzare cuprinsa între 10.000 m2 si 16.000 m2. LEROY MERLIN are în 2018 un numar de peste 2000 de angajati.

Printre serviciile Leroy Merlin vei regasi câteva optiuni unice pe piata de bricolaj si constructii din România: vocea clientului, livrare express, livrare prestabilita, retur marfa în 90 de zile, serviciu post-vânzare, finantare, mixare vopsea, debitare lemn, închiriere unelte, banc de lucru, pauza de cafea, lumea micilor bricoleuri, Wi-Fi, borna de facturare, rambursare 2x diferenta.

Ne implicam în constructia, întretinerea, renovarea si decorarea locuintelor românilor. Tot ceea ce facem are ca scop îmbunatatirea vietii clientilor si a lumii în care traim.

Vrem sa fim aproape de clientii nostri si ss îi ajutam sa-si înfrumuseteze caminul cu costuri minime. Împreuna construim ACASA... acel ACASA unde abia asteptam sa ne întoarcem dupa serviciu, unde ne dorim confort si liniste... ACASA unde ne bucuram de familie si ne invitam prietenii... Te ajutam sa faci cea mai buna alegere în functie de nevoia ta si îti venim în întampinare cu preturi pentru toate bugetele. Zi de zi!

Ne bazam pe pasiunea pentru vânzari si dedicarea fata de client ca sa oferim cea mai buna consiliere si o gama adaptata tuturor celor care ne viziteaza.