Ijoo.ro

2.712 vizualizari
..
Descriere

Parca devii mai dulce cand porti o rochie neagra cu niste cercei-perluta. Miscarile tale parca sunt mai elegante cand ai pe mana un ceas subtire si mai hotarate cand porti un inel masiv pe degetul aratator, nu ti se pare?

Ce frumos e sa fii femeie, te poti transforma in fiecare zi, schimband doar cateva detalii. Doar ca uneori, intorci pe dos cutia de bijuterii si nu gasesti nimic care sa-ti placa. Nimic care sa mearga.

Atunci deschide ijoo.ro - Cutia in care gasesti oricand bijuteriile pe care le cauti.

Gasesti aici bratara delicata de argint, colierul din perle de cultura sau poate altceva din perle, nu un colier. Poate ca nici nu vrei ceva din perle, poate ca vrei briz-brizuri colorate sau poate doar ceva simplu: o bratara din piele. Poate ca, de fapt, nu e ziua pentru bijuterii si vrei doar sa-ti iei un ceas. Sau sa-i iei lui un ceas, ca merita. Nu stii ce vrei? Avem ceva si pentru asta – bijuterii care se transforma. Orice ar fi, nu te multumi niciodata cu mai putin decat cea mai stralucitoare atitudine. Promitem sa te ajutam noi cu asta.

Date de contact
0744.378.520
Distribuie
Anunturi
Subrubrica: ceasuri
...
63 RON

Sport-elegant.Cadranul rotund cu display analog masoara 33mm si ascunde sub el un mecanism cu quartz. Cureaua cu look de crocodil lata de 15mm si lunga de 190mm se inchide cu catarama. Cadranele si butoanele...

Pentru dama Alt mecanism Marca alta marca Nou
Bucuresti, 09 Iun. '24 (16:03)