9.188 vizite
Casa Deco
Descriere

Societatea comerciala CASA DECO DISTRIGROUP, cu capital integral privat, romanesc, remarcandu-se ca o companie puternica, serioasa. Suntem unul dintre cei mai puternici distribuitori de plastic avand un portofoliu impresionant de produse orientate catre client. Calitatea si accesibilitatea sunt criteriile definitorii ale politicii noastre. Oferta noastra contine mobilier din plastic, produse de uz casnic, articole de menaj, mobilier de gradina, recipiente plastic, cutii plastic, caserole plastic etc... Cele 1.000 de produse de catalog sunt atent selectionate si se adreseaza consumatorilor ce au nevoie de produse din plastic pentru baie, bucatarie, curatenie, casa si gradinarit.

Progresul se reflecta si in produsele de uz casnic. Astfel mobilierul din plastic atat de prezent in casele tuturor poate fi de acum inovativ. Casa Deco Distrigroup va ofera produse ce fac parte din colectii. De aceea mobilierul din plastic poate fi considerat un obiect de design care poate infrumuseta casa. Culoarea, calitatea, rezistenta sunt doar cateva atribute pe care le gasiti la mobilierul de plastic.

Preturile noastre sunt atractive, fapt rezultat din statusul noustru: distribuitor plastic. Faptul ca suntem importator de plastic este un avantaj din punctul de vedere al ofertelor catre clienti. Imbinand calitatea si pretul, serviciile noastre sunt ireprosabile. Dorim sa atingem standarde inalte de performanta in dezvoltarea activitatii actuale si sa diversificam gama de produse si servicii oferite.

Calitatea excelenta a produselor de uz casnic ne recomanda ca parteneri pe termen lung. Aceasta se reflecta in contractele de lunga durata pe care le avem cu diferite firme. 

Diversitatea mobilierului de plastic este foarte mare. De aceea echipa Casa Deco Distrigroup iti sta la dispozitie, oferind consultanta pentru orice produs de uz casnic. Iti putem furniza specificatii tehnice cu privire la marime, culori, capacitate.

Achizitionarea mobilierului de plastic de la un distribuitor de mase plastice este acum facila. 

Anunturi (7)

Set 5 piese accesorii de baie, maro cu crem
84 Lei

Set 5 piese accesorii de baie, maro cu crem.

  • Sanitare
  • Nou
Casa si gradina - termice, electrice, sanitare
Bucuresti, 25 ian, 11:50
Perie auto cu stut, 20cm
14 Lei

Perie auto cu stut, 20cm

  • Pentru autoturisme
  • Alt tip piesa
Auto, moto - piese, accesorii
Bucuresti, 25 ian, 11:50
Set 3 piese
21 Lei

Set 3 piese, accesorii de baie, crem cu maro.

Casa si gradina - diverse
Bucuresti, 25 ian, 11:50
Masa de calcat Belissa, 36x115 cm
116 Lei

blat metal monobloc, husa bumbac 100%, antistatica cu diferite imprimeuri, dotata cu priza electrica,

Casa si gradina - diverse
Bucuresti, 25 ian, 11:50
Masa de calcat, Echos, brad masiv
215 Lei

dimensiune 120x37 cm. Masa de calcat din lemn. Dimensiuni: lungime blat = 120 cm/ latime blat = 37 cm; masa poseda trei trepte de inaltime : H1 =...

Casa si gradina - diverse
Bucuresti, 25 ian, 11:50
Uscator rufe, Rubino, suprafata utilizabila 20 m
134 Lei

Uscator rufe, Rubino, plastic, suprafata utilizabila 20m.

Casa si gradina - diverse
Bucuresti, 25 ian, 11:50
Cutie din plastic pentru scule 16
41 Lei

x 19,5cm. Cutie din plastic pentru scule 16", 41 x 20,9 x 19,5cm.

  • Altele
  • Stare Nou
Casa si gradina - unelte, scule
Bucuresti, 25 ian, 11:50