465 vizite
avocatnet.eu
Descriere

CABINET DE AVOCATURA
Podlovschi Vladimir, în prezent avocat titular în cadrul Cabinetului de Avocatura cu acelasi nume este membru al Baroului Bucuresti.
A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. Este, de asemenea, absolvent al Facultatii de Psihologie – Universitatea Bucuresti.
PASIUNE
În abordarea problemelor profesionale, consideram ca este deosebit de important a se acorda fiecarui dosar si fiecarei probleme în parte nivelul cuvenit de atentie si de timp.
Acolo unde se impune, colaboram si cu alti specialisti – notari, executori judecatoresti, experti, s.a.m.d
EXPERIENTA
Veti gasi empatie din partea noastra în legatura cu speta pe care ne-o prezentai, iar problema va fi abordata atât din perspectiva sansei de reusita, cât si din cea a resurselor necesare, fie ca este vorba de costuri, fie ca este vorba de timp. De asemenea, nu vom persevera in spete în care  sansele de reusita sunt sub limita rezonabila.
DETERMINARE
Serviciile pe care le oferim includ întotdeauna o finalitate – nu ne vom limita, spre exemplu, la obtinerea unei hotarâri definitive, ci vom avea grija ca cele stabilite prin hotarare sa produca efecte si în realitate – fie ca este vorba de ducerea la indeplinire de bunavoie a celor stabilite de catre instanta, fie ca este vorba de punerea in executare a acestora.

 

CONTACT
PREGATIT PENTRU O DISCUTIE ?
Telefon: +40745079850

Email:  contact.avocat.bucuresti@gmail.com
Procesul dumneavoastra va fi întotdeauna dus pana la capat.