Akyta.ro

3.346 vizualizari
..
Descriere

Magazinul nostru se adreseaza iubitorilor de tehnologie. Ne dorim o societate moderna, cu acces facil la cele mai noi cuceriri ale tehnologiei, care sa ne faca viata cat mai usoara si mai agreabila.

Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul tehnologiei, alaturi de cunostinte pe care le-am dobandit pe parcurs, ne-am propus sa deschidem un magazin online pentru a veni mai aproape de cerintele clientilor nostri si sa impartasim alaturi de ei entuziasmul pentru noua tehnologie.

La Gimex ne punem la dispozitia voastra cu recomandari, o oferta diversificata de produse, de la entry-level si pana la cele dedicate expertilor. Suntem deschisi catre nou, catre inovatie, oferim produse la un pret corect, de aceea raportul calitate - pret ne recomanda.

Date de contact
0745.034.341
Distribuie
Anunturi
Subrubrica: computere
...
30 RON

Pachet compus din tastatura multimedia ce include 18 taste bleu si un mouse cu fir. Pentru utilizare zilnica.

Periferice PC Tastaturi Alta marca Nou
Bucuresti, 02 Iul. '24 (13:30)
...
110 RON

dimensiune reglabila, 4000DPI, negru mouse optic, profesional, de ultima generatie, pentru iubitorii de jocuri, cu senzor de inalta calitate, Avago A3050, o rezolutie de pana la 4000 dpi si o acceleratie...

Periferice PC Mouse Nou
Bucuresti, 02 Iul. '24 (13:21)
...
34 RON

este un produs digital de calitate. Transmite in timp real imagini si sunet de la calculator prin portul USB in care este conectat. Un produs usor de transportat, cu care poti legatura cu familia, prietenii...

Periferice PC Camere Web Nou
Bucuresti, 02 Iul. '24 (13:12)