905 vizite
AGENTIA PERMANENT ASSISTANCE
Descriere

LISTA SERVICIILOR OFERITE CU DETALIEREA ACESTORA

1. Lista de servicii contine

a) Selectie si plasare de personal casnic, femei, barbati, pentru menaj, ingrijire copil, batrani, bolnavi, spitalizati.

b) Calcul si recalcularea de pensii din sistemul de stat.

2. Detalierea listei de servicii

a) In functie de necesitatile Utilizatorului pentru:

-menaj ocazional, zilnic, 8 ore, fractionat sau in regim intern;

-ingrijire copii ocazional, zilnic, 8 ore, fractiona sau in regim intern;

-ingrijire batrani bolnavi, spitalizati ocazional, zilnic, 8 ore, fractionat, de noapte sau in regim intern.

stabilim cu acesta fisa postului si salariul pe care il acorda apoi selectam Prestatorul. Pentru plasare Agentia se deplaseaza cu acesta la domiciliul Utilizatorului pentru a vedea conditiile concrete in care Prestatorul isi va desfasura activitatea. In cazul in care partile cad de acord asupra indatoririlor si a salariului se incheie Contractul de Intermediere de Servicii intre Utilizator, Agentie si Prestator.

Contractul prevede o perioada de proba de o luna de zile pentru acomodarea partilor. Pentru serviciile de intermediere prestate Agentia solicita un comision de pana la 50% din salariul negociat. Utilizatorul il plateste la incheierea Contractului iar Prestatorul la primul salariu dupa terminarea perioadei de proba. In cazul in care in timpul perioadei de proba din cauze obiective Contractul nu poate continua, comisionul Utilizatorului se inapoiaza sau Agentia aduce alt Prestator. Agentia monitorizeaza Prestatorul si Utilizatorul pe perioade de proba.

b) Acordam servicii de consiliere conform Legii 263/2010 privind sistemul unitar de pensii in ceea ce priveste drepturile la obtinerea unei pensii, antecalcul sau recalcularea acesteia precum si intocmirea Dosarului de pensie pentru depunere daca este cazul.

La cerere, facem demersurile necesare pentru obtinerea Adeverintelor de la Angajatori pentru vechimea in munca, sporuri cu caracter permanent, grupa de munca etc.

 

Persoana de contact:

Stan Lucia

Str. Cicoarei nr. 10, sector 3, Bucuresti.

 

 

Anunturi (2)

Subrubrica: acte firma, avocati, contabili
Agentia Permanent Assistance
 

presteaza servicii de plasare si selectare personal intern / 8 orein toate zonele Bucurestiului, pentru menaj, bone, ingrijire batrani,...

Prestari servicii - acte, avocati, contabili, notari
Bucuresti, azi, 13:20
Pensia ta poate fi antecalculata
 

calculata si recalculata. Daca ne contactati, umblam dupa adeverinte, vechime, sporuri, grupa de munca

Prestari servicii - acte, avocati, contabili, notari
Bucuresti, azi, 12:20