Smart Team Accounting & Management

1.901 vizualizari
..
Descriere

 Smart Team Accounting & Management este o companie afiliata C.E.C.C.A.R. ce ofera servicii de contabilitate si de consultanta financiara de tip nou. 
Am infiintat aceasta companie din dorinta de a aduce in piata acestor servicii  un spirit nou care sa se potriveasca cu statutul  de tara membra a Uniunii Europene al Romaniei.
Suntem o echipa tanara dar care are  experienta  primilor  pasi ca angajati atat in sistemul financiar-contabil de stat cat si in cel privat.

Scopul nostru este ca impreuna cu clientii nostrii  sa dezvoltam un nou tip de mentalitate care sa serveasca, ca si fundatie, la creerea  unei economii puternice de piata care sa permita  implinirea dezideratului ce duce la nasterea oricarei afaceri - prosperitatea.

Sustinem ideea ca serviciile financiar-contabile trebuie sa fie prestate de catre cei care le cunosc cel mai bine, astfel incat contabilitatea sa devina aliatul companiilor si nu povara care le franeaza cresterea.

Suntem o echipa  al carui atu este dinamismul, calitate care rezulta  din incercarea permanenta de cautare si  implementare a noilor solutii  financiar-contabile in activitatea societatilor comerciale, astfel incat acest proces, sa sprijine cresterea sanatoasa a castigului net al acestora.

Informarea continua ne permite sa fim la curent cu toate noutatile in domeniul contabilitatii financiare reusind astfel evitarea situatiilor neplacute ce pot aparea in raporturile dintre stat si societatile comerciale, ca urmare a necunoasterii legilor fiscale.

Momentul semnarii contractului de colaborare cu clientii nostrii este un lucru de o insemnatate maxima pentru noi, deoarece ne responzabilizeaza la nivel maxim, afacerea clientului devenind practic si afacerea noastra.

Colaborati cu noi si veti scapa de povara contabilitatii !

Date de contact
031.807.15.04
0723.533.235
0723.171.827
Strada Apostol Gheorghe Constantin nr. 16, România
Bucuresti
Distribuie
Anunturi
...
Categorie Contabili Audit Consultanta fiscala Evidenta contabila Resurse umane Servicii salarizare

Smart Team Accounting & Management companie afiliata CECCAR ofera servicii de contabilitate, expertiza contabila, management financiar, recuperare TVA. Suna si preluam noi povara contabilitatii.

Acte firma, avocati, contabili Bucuresti, 18 Apr 16:30