NOIZ.RO

8.239 vizualizari
..
Descriere

Noiz.ro
Distribuitori Sisteme audio complete
Mag Studio SRL Timisoara produce si comercializeaza sisteme audio complete, profesionale sau accesorii si echipamente muzicale de sonorizare. Începând cu 2004 ne-am facut loc pe piata din România în tot ceea ce înseamna sisteme audio profesionale precum si sistemele de lumini. Suntem un fenomen interesant si original în ceea ce priveste echipamentele de sonorizari audio.

Producem si obtinem satisfactii pentru ceea ce realizam sub numele nostru. Înainte de a va introduce în tematica generala a sistemelor si echipamentelor audio distribuite de noi, va facem cunostina cu productia noastra originala, produsa si comercializata ca fiind marca noastra.

Boxe Studio-M
Productia de boxe marca Studio-M a început chiar din 2004. Suntem încântati ca am reusit sa punem în valoare peste 35 de modele originale. Boxe pentru sisteme audio direct din magazinul nostru.
Este o realizare deosebita ca am pornit de la o productie derulata într-un garaj si am ajuns la o hala de 1.100 mp. Ca am reusit deja sa vindem peste 6.000 de boxe. Speram ca foarte curând vom pune pe picioare si propria productie de sisteme audio profesionale.

Sisteme de LED-uri Mixlight
Suntem îndrazneti si am mers mai departe. Abordam cu profesionalism dotarile pentru petrecerile private sau arhitectura luminoasa a unui club, a unei sali cu estetica acustica si arhitectura integrata cu iluminarea pe baza de LED.

Proiectoare cu LED, alte sisteme de lumini inteligente, produse de noi

Lumina inteligenta este deja al doilea nostru atu cu care iesim în fata si de ce sa nu recunoastem? Vrem sa fim cât mai importanti pe aceasta piata Din 2011 avem un grup specializat doar pentru lucrarile de iluminat cu LED. Sunt un fel de oameni care sclipesc inteligent.

Echipamente de sonorizare de la „light” la „profi”

Suntem firma care ofera esentialul pentru sonorizarea sau iluminarea unui spatiu ambiental. Oferim solutii complete pentru orice club, indiferent cât de select ar fi acesta. Putem asigura sonorizari ambientale sau de putere pentru un spectru larg de activitati. Dupa cum veti întelege mai jos, am putea fi solutia perfecta în amenajarea acustica si luminoasa a aproape oricarei manifestari sau spatiu pentru relaxare.

Sisteme audio complete si profesionale
Echipamentele si solutiile acustice oferite de Mag Studio SRL din Timisoara sunt potrivite si pot fi calibrate la mari centre comerciale, sali de spectacole sau sali pentru conferinte. Putem asigura sonorizarea sau radioficarea interioara/ exterioara la manifestari în aer liber dar si a evenimentelor festive din spatii închise.

Asadar, indiferent ca e un party privat sau concert pe stadion, produsele livrate de noi fac fata. si, înca, mai mult: avem capacitatea de a oferi si echipamente fine, pentru studiouri de înregistrari sau emisiuni radio-tv.

Mag Sudio SRL nu este un simplu furnizor de echipamente electronice pentru produs si ascultat muzica, de sisteme audio profesionale sau pentru folosinte domestice. Ne-am dezvoltat punând bazele unei productii originale sau de înalta tehnologie. Produsele noastre sunt realizate cu piese importate direct si din surse de încredere. Astfel, putem oferi preturi mici si calitate certificata.

Iar în ceea ce priveste marcile consacrate, ne-am orientat spre distributia autorizata a unor branduri prestigioase. Avem relatii contractuale directe si suntem parteneri de încredere pentru:

JBL, microfoane,  difuzoare;
Audio si Mixere profesionale de la SoundCraft
Amplificatoare profesionale de la Crown
AKG,  cu o calitate execelenta a sunetului;
Difuzoare si tweetere de la P-audio
Solutii profesioniste si sisteme audio de la Ecler
Sisteme audio si muzicale complete de la Thomann
Accesorii pentru sisteme audio profesionale de la M-audio
Conectica necesara oricarui sistem audio pentru a fi complet de la Neutrik
Celebrele sisteme de la Pioneer
Dar nu ne limitam doar la acestea. Suntem distribuitori si pentru alte marci precum Stairville, American DJ, Apart, Bespeco, Denon, DBX, Lexicon, Eminence, RCF, Selenium, etc.

Sisteme audio cu garantii adevatrate
Va garantam ca aveti stradania noastra în a va oferi cel mai bun pret. Plecând de la cel mai mic accesoriu si pâna la cel mai complex sistem audio. Totusi, va invitam sa studiati si ofertele de pe alte site-uri, din alte magazine online. Pentru a va convinge, evident.

În ceea ce priveste garantia pentru produsele muzicale, accesoriile si în general orice cumparati de la noi, aveti un interval generos. Oferim garantie pentru orice produs cumparat de la noi, apoi doi ani de garantie pentru produse cu marca STUDIO-M.

Mergem mai departe si oferim 3 ani de garanaie pentru un sistem audio complex. Aveti posibilitatea extinderii pâna la 5 ani! Aveti ocazia sa returnati produsul în 48 de ore.

Constanta si performanta
Suntem ceea ce suntem datorita încrederii pe care ati avut-o în noi, voi, prietenii nostri dragi. Am ajuns unde suntem datorita sustinatorilor nostri, datorita celor care au avut încredere în sistemele audio si echipamentele produse sau comercializate de noi.

Tuturor celor care ne-au coplesit cu simpatia lor, cu loialitatea si încrederea în tenecitatea noastra, le multumim din tot sufletul. si le promitem ca vor avea, mai departe, în noi, un furnizor si sfatuitor de buna credinta. Vom continua sa furnizam sistemul audio care va este necesar, echipamentul, boxele si conectica necesara afacerilor voastre.

Tuturor celor care credeti în noi, va multumim!

 

Echipamente de sonorizare si sisteme de lumini profesionale
Magazin online specializat în sisteme de sonorizare, boxe, microfoane si echipamente de lumini DMX pentru DJ si scena. Aici vei gasi cele mai bune oferte profesionale de sonorizare si echipamente audio sau sisteme de lumini, atat pentru scena cat si pentru acasa . Cele mai bune preturi la Boxe Audio, Microfoane, Echipamente Dj si Studio, Sisteme de lumini profesionale. Vei intalni oameni profesionisti si flexibili, care vor avea scopul de a gasi varianta cea mai buna pentru tine ! Beneficiezi de minim 2 ani garantie pt orice produs si garantia returnarii banilor in cazul produselor returnate in maxim 10 zile !

Date de contact
0785.223.232
Frederic Mistral, Nr. 11, Timisoara,
Frederic Mistral, Nr. 11, Timisoara,
Distribuie
Anunturi
...
3.137 RON

Sistem audio pentru gradina si terasa format din 2 boxe DAP GS-630LZ si amplificator Dayton DTA-PRO, 2x50W, cu bluetooth si DAC Un sistem audio discret ce ofera un sunet superb in gradina, piscina sau...

Tv, audio, jocuri Bucuresti, 29 Mai. '24 (22:35)
...
1.809 RON

Boxa de gradina JBL Control 88M, echipata cu woofer de 8\" si driver Boxa de gradina in 2 cai, 8 inch, ciuperca coaxiala Proiectata pentru aplicatii de sunet de exterior rezistenta la intemperii...

Tv, audio, jocuri Bucuresti, 29 Mai. '24 (22:35)
...
1.291 RON

Pachet de sonorizare ambientala receiver cu 4 boxe aplicate Ambient 8 Un sistem audio pentru cafenea, restaurant, terasa, sala de sport, magazine, etc, echipat cu 4 boxe aplicate si amplificator cu interfata...

Tv, audio, jocuri Bucuresti, 29 Mai. '24 (22:35)
...
499 RON

Microfon condensator de studio Rode M3 Microfon studio tip condensator, ideal pentru instrumente muzicale dar si pentru voce, carcasa durabila din metal, indicator de nivel al bateriei, nivel ridicat...

Electronice diverse Bucuresti, 29 Mai. '24 (22:35)
...
61 RON

Potentiometru de putere 25R, 4W, pentru amplificatoare audio Axial, o singura tura Impedanta 25? Putere 4W; ?10% Ax 6mm Vezi Siteme de sonorizare 100V

Tv, audio, jocuri Bucuresti, 29 Mai. '24 (22:35)
...
529 RON

UPS cu putere de 1000VA MICROPOWER 1000, consum 600W, REBEL Putere: 1000 VA/600 W Tensiune intrare: 220VAC / 230VAC / 240VAC (162-290 VAC) IESIRE Stabilizare tensiune (mod baterie): +/- 10%...

Electronice diverse Bucuresti, 29 Mai. '24 (22:35)
...
8.320 RON

Set boxe de raft ELAC SOLANO BS 283 - Incinte acustice bookshelf bass-reflex cu 2 difuzoare pe 2 cai. Compact, atractiv si exceptional ? acestea sunt calitatile care inspira intotdeauna dezvoltarea difuzoarelor...

Tv, audio, jocuri Bucuresti, 29 Mai. '24 (22:35)
...
2.267 RON

Sistem audio pentru gradina si terasa format din 2 boxe DAP GS-630LZ si amplificator Nobsound NS15G de 2x50W cu bluetooth Un sistem audio discret ce ofera un sunet superb in gradina, piscina sau terasa....

Tv, audio, jocuri Bucuresti, 29 Mai. '24 (22:35)
...
404 RON

Alesis Multimix 4USB - mixer 4 canale cu iesire digitala USB 16bit/44.1kHz 4 intrari linie, 2 intrari microfon XLR cu alimentare Phantom 48V intrare chitara de impedanta mare, 2 canale cu hi-pass...

Tv, audio, jocuri Bucuresti, 29 Mai. '24 (15:40)
...
183 RON

Millenium MS-2001 - Stativ microfon profesional pliabil cu reglaj telescopic Inaltime 90-145cm, 2.1 kg constructie metalica integrala Vezi si alte Stative de microfon

Electronice diverse Bucuresti, 29 Mai. '24 (15:40)