Smile Dental Spa - Cabinet stomatologic Bucuresti

Tratamente estetice

Tratament cu acid hialuronic
Unul dintre principalele tratamente estetice este tratamentul cu acid hialuronic. Acesta are ca scop îmbunatatirea imediata si vizibila a semnelor de îmbatrânire si a ridurilor de expresie. Este o interventie neinvaziva, nedureroasa si reda în mod discret aspectul natural, tânar al pielii. Procedura este de scurta durata si se adreseaza persoanelor care au mai accentuate ridurile dintre sprâncene, pometii obrajilor lasati, ridurile periorale vizibile si buzele..
Tratament Botox
Doza de botox variaza în functie de zona tratata. Tratamentul se repeta la un interval stabilit împreuna cu medicul specialist, de obicei cuprins între 3 si 6 luni...
Plasmolifting - terapia vampir
Plasmolifting sau terapia vampir este o metoda de injectare a plasmei trombocitare în tesuturile umane (PRP technology), o metoda naturala de întinerire si modelare a proceselor de regenerare a tesuturilor. Actiunea ei se bazeaza pe efectul regenerator al plasmei trombocitare, care se injecteaza în zonele afectate. Avantajul Plasmoliftingului este inofensivitatea acestuia, deoarece substanta injectata este “produsul propriu” al omului; nu este toxic si nu prezinta r..
Coroana dentara de ceramica pe suport de zirconiu
Coroana dentara este un tip de lucrare de restaurare care acopera un dinte (natural sau unul implantat) pe portiunea lui vizibila. Recomandam pacientilor care au nevoie de reconstituirea unui dinte afectat coroana dentara de ceramica pe suport de zirconiu, deoarece aceasta raspunde cel mai bine solicitarii la care este supus un dinte în timp, prin beneficiile oferite: Rezistenta – Coroana ceramica pe zirconiu dureaza mai mult decât orice alt tip de coroana, fiind rezistenta..