The President, Restaurant - Bucuresti

Botez

Meniu Botez oferta 1 64 EUR
Gustare rece Rulada din rosii coapte cu pasta de ton ruccola Dobos   fantezie Galantina de pui cu legume Mozzarela capresse cu busuioc Rulou de sunca cu salata de cruditati Tartina cu icre de crap , stiuca,  icre rosii Pastrama de porc evantai Rosie umpluta cu mousse de branza cu marar Masline , castravete , grisine cu susan Peste File de peste oceanic in crusta de cartof orez salbatic si legume Fel principal Rulada de pui cu legume mexicane si rulada de ce..
Meniu Botez oferta 2 66 EUR
Gustare rece Icre de stiuca Foi pufoase cu somon si rucola Mixt de mezeluri italiene Terina de branza cu legume mexicane Tarta cu salata Waldorff Rulou de pui cu spanac Mini frigarui capresse Rulada de cascaval cu ardei Masline mixte picante Grisine cu mac si sare Peste Pastrav la gratar si sos de lamaie Mixt de cartofi nature cu legume Fel principal Piept de pui marinat Cotlet de porc cu sos de mustar Cartofi innabusiti cu cimbru si usturoi Salata de sezon Pachet ..
Meniu Botez oferta 3 70 EUR
Gustare rece Choury cu somon pe  lime Rulada de curcan in crusta de parmezan Tartine cu icre de stiuca Camembert cu struguri si nuci Mini frigarui de rosii cherry si oua de prepelita Terina de branza fina cu masline kalamata Carpaccio de vitel cu ruccola si aceto balsamico Ciuperci quatro formaggi Grisine cu prosciutto crudo Peste File de somon gratinat cu sos de lamaie Mixt de legume coapte si marinate Fel principal Rulada de porc umpluta cu vitel , spanac si sos de..
Servicii Organizare Botez
Bucuria parintilor si a familiei va fi sustinuta de un eveniment pe masura. Botezul este un moment special in viata unei familii si noi suntem pregatiti sa ne ridicam la nivelul asteptarilor dumneavoastra. O locatie deosebita, meniuri speciale, muzica, sonorizare de inalta calitate si o atentie deosebita la detalii, sunt ingredientele obligatorii pentru petrecerea unui botez. Va asteptam cu cele mai bune oferte pentru organizarea botezului. O vizita la President Events este suficienta pe..