Lbar Micropigmentare

Micropigmentare Sprancene

Micropigmentare Sprancene pudrat
Sprâncene superbe realizate perfect, de la care este imposibil sa-ti dezlipesti privireaLucrare fina efectuata cu maiestrie de master profesionistExclusiv nuante naturale, adaptate stilului individual de culoareProcedura nedureroasa, fara sângerare, cruste si îngrijire ulterioara speciala Cât timp petreceti zilnic pentru a va machia sprâncenele? 10 minute? 20 de minute? Noi va putem ajuta sa va creati obiceiul de va ocupa timpul cu alte activitati importante si pre..
Micropigmentare sprancene fir cu fir
Linii si margini definite cu aspect naturalAlegerea nuantei si formei în functie de înfatisarea dvsGarantarea unei proceduri sigure si sterile Pigmentare sprancene fir cu fir – o modalitate simpla de a restabili forma si densitatea sprâncenelor. Este o tehnica ideala în cazul firelor de par rare, a cresterii haotice si neuniforme a parului sau a caderii acestuia ca urmare a unei boli. Principala diferenta dintre microblading si alte tehnici este ca imita în t..
Microblading sprancene
Sprâncene cu efect extraordinar si aspect cât mai natural posibilForma si grosime ideala a sprâncenelorNuante naturale, adaptate stilului individual de culoareProcedura absolut nedureroasa si sigura Microblading sprancene este considerat, una dintre cele mai cunoscute tehnici. Cum altfel ar putea fi, din moment ce micropigmentarea poate rezolva o serie de sarcini esentiale ce tin atât de aspectul, cât si de frumusetea naturala. Cu ajutorul tehnicii microblading, sp..
Tatuaj sprancene 3D/6D
Machiajul permanent al sprâncenelor 3D/6D este un concept fara precedent în industria frumusetii. Tehnica implica munca scrupuloasa a masterului în selectarea nuantelor, combinarea a doua tehnici, metoda unica de executare si un rezultat uimitor de natural si impresionant. Doar imaginati-va: sprâncene frumoase, cu lungimea, latimea si nuanta ideala, care se armonizeaza perfect cu înfatisarea, punând în evidenta ochii, fata, conferind astfel un aspect &ic..