Joie de Vivre Dance Studio - Cursuri de dans Bucuresti

Cursuri dans adulti

CURSURI DE SALSA & BACHATA
Cursurile de Salsa & Bachata sunt despre distractie, energie pozitiva, pasiune si socializare. Ritmurile vibrante latino te vor scoate cu siguranta din zona de confort, in timp ce vei invata sa iti misti fiecare parte a corpului pe ritmul muzicii si sa te exprimi prin intermediul dansului. CUM ITI DAI SEAMA CA CLASA DE SALSA & BACHATA SUNT ALEGEREA POTRIVITA PENTRU TINE    Esti fascinat de energia si exuberanta dansatori..
CURSURI DE DANS latino & de societate
Cursurile de Dansuri Latino si de Societate sunt punctul din care sa pornesti daca nu ai mai participat niciodata la cursuri de dans sau daca vrei sa poti dansa cu usurinta in cuplu. De la ritmurile tropicale de salsa la elegantul vals vienez, de la tango-ul pasional la rock’n roll-ul jucaus, la lectiile de dans de societate te familiarizezi cu o multime de stiluri de dans si descoperi ritmul care ti se potriveste .   ..
CURSURI DE DANS LATINO LADIES
Cursurile de Dans Latino Ladies sunt alegerea perfecta daca doresti sa inveti sa dansezi pe ritmuri vibrante latino, fara sa ai nevoie de un partener. Te incarci cu energie pozitiva, capeti incredere in tine, iti dezvolti feminitatea si inveti sa te exprimi prin intermediul dansului.    ..
STREET COMMERCIAL 14+ adolescenti & adulti
Cursul de Street Commercial pentru adolescenti si adulti este despre incredere si cum sa te simti in largul tau cand dansezi. Street Commercial inseamna: stiluri de dans in trend, melodii comerciale si miscari noi pe care inveti sa le combini in mod creativ. CUM ITI DAI SEAMA CA CLASA DE STREET COMMERCIAL ESTE ALEGEREA POTRIVITA PENTRU TINE    Ai peste 14 ani, esti incepator, iti place sa iesi si sa te distrezi cu prietenii, dar..
CURSURI DE DANS popular
Cursurile de Dans Popular sunt despre joc, distractie si voie buna. Si despre dansurile cu care inevitabil te vei intalni la orice petrecere. Daca si tu sa nu mai stai pe margine si sa te alaturi distractiei de pe ringul de dans, atunci acesta este cursul care ti se potriveste. CUM ITI DAI SEAMA CA DANSURILE POPULARE SUNT ALEGEREA POTRIVITA PENTRU TINE    Urmeaza sa participi la o nunta, un botez sau o petrecere si vrei sa ..