Izmira - Servicii de curatenie Bucuresti si Ilfov

Curatenie rezidentiala

Curatenie dupa zugraveli
Multe birouri corporative si proprietari de locuinte sunt în cautarea solutiilor pentru a mentine un nivel înalt de igiena si siguranta pentru personalul lor, clienti si chiar pentru ei însisi . În aceste vremuri, serviciile noastre de renovare reprezinta o alegere excelenta pentru cei care doresc sa îmbunatateasca aspectul interior al spatiilor de lucru sau al locuintelor lor. Oferim serviciile noastre atât pentru spatii comerciale, cât si pentru locui..
Curatenie generala / de intretinere
Toti ne dorim ca locuinta noastra sa fie impecabila din punct de vedere al curateniei, însa sarcinile zilnice si aglomeratia ne fac adesea dificila mentinerea ei în aceasta stare. Echipa noastra vine în ajutorul dumneavoastra, oferind servicii de curatenie cu scopul de a va elibera de aceasta povara. Fie ca este vorba despre curatenia generala pentru un birou/sediu de birouri, un apartament, o casa sau o vila de vacanta, fie ca aveti nevoie doar de întretiner..
Curatenie covoare, canapele, fotolii
Serviciile noastre de curatare si igienizare sunt specializate pentru o gama variata de materiale si obiecte de mobilier, cum ar fi covoare, fotolii, canapele, mochete si multe altele. Întelegem ca aceste elemente pot aduna în timp murdarie, bacterii si germeni, ceea ce ne motiveaza sa ne concentram pe crearea unui mediu sanatos si sigur în locuinta sau biroul dumneavoastra. Pentru a atinge acest scop, folosim echipamente de înalta calitate, cum ar fi aspirat..
Curatenie inainte si dupa mutari
Oferim servicii de curatenie înainte si dupa relocare la preturi accesibile atât pentru proprietati rezidentiale, cât si pentru cele comerciale. Puteti conta pe noi pentru a va ajuta atunci când sunteti cel mai stresati si aveti nevoie de sprijin. Mutarea dintr-o locuinta în alta nu este o sarcina usoara. Lista de lucruri pe care trebuie sa le faceti înainte de a parasi vechea proprietate poate parea nesfârsita, si niciodata nu este destul timp î..
Curatenie dupa constructie
Renovarea unei case sau a unui birou poate aduce un spatiu nou sau poate moderniza unul deja existent pentru dumneavoastra si cei dragi, dar procesul de constructie poate genera multa murdarie. Majoritatea constructorilor efectueaza o curatenie de baza dupa finalizarea proiectului, dar rar apeleaza la o firma specializata în curatarea post-constructie. Acest lucru înseamna ca noul spatiu renovat nu va fi la fel de curat si proaspat pe cât ar putea fi. ..
Curatenie electrocasnice
Curatenie cuptor cu microunde, frigider, cuptor/aragaz (curatare cu abur) Serviciul nostru de curatare a cuptoarelor depaseste aspectul estetic, concentrându-se si pe igienizarea profunda. Indiferent de tipul, dimensiunea sau marca cuptorului dvs., va garantam rezultate remarcabile. În plus fata de cuptoare, ne ocupam si de cuptoarele cu microunde, frigidere si hote care se murdaresc în mod obisnuit. Procesul nostru..