Interbrands Marketing & Distribution Bucuresti - Service electrocasnice Braun

Aparate de bucatarie

Kenwood - Storcator JE880 670 RON
Storcator de fructe JE880 Excel ProModalitatea perfecta pentru un suc sanatos in fiecare zi.Storcatorul de fructe JE880 Excel Pro este un aparat de performanta inalta cu cea mai noua tehnologie de la Kenwood - Apex – tehnologia avansata de extragere a pulpei, pentru mai mult suc si mai putina pulpa.PerformantaStorcatorul de 2000W are carcasa din metal, tub de alimentare foarte larg si doua viteze pentru a procesa fructe tari sau moi si legume, duza anti-picurare, vas mare pentru suc de 1.5..
Kenwood - Fierbator ZJX740RD rosu 260 RON
Ajutorul elegant. Nu doar in bucatarieImpresioneaza oriunde se afla. Este realizat pe rosu cu carcasa metalica. Rezervorul are o capacitate de 1,7 litri de apa si puteti verifica starea actuala de umplere prin indicatorul de nivel. Elementul de incalzire este ascuns in fierbator, ceea ce simplifica procesul de intretinere. Fierbatorul isi gaseste locul in bucatarie, in birou sau in sala de sedinte.PracticFierbatorul are o baza separata cu conector central de 360 °, permitand utilizarea sa di..
Kenwood - Robot bucatarie FDP643WH 440 RON
Acest robot de bucatarie elegant si stilat are capacitatea de a ajuta la prepararea mancarurilor pentru intreaga familie, rapid si confortabil, zi dupa zi. Un finisaj din plastic mentine un pret accesibil al produsului pentru a pastra baza de larg consum a Kenwood. O varietate de accesorii sunt disponibile pentru a extinde interesul si oferta de produse cu o versatilitate de neegalat de la un brand de incredere. Motor puternic de 1000W Performanta optima pentru procesare fara efortDoua vite..