Goghe Consulting - cursuri management de securitate Bucuresti

Cursuri Dezvoltare profesionala

DISPECER CENTRU DE ALARMA
Organizam cursuri la cerere Perioada 18 – 28 sepyembrie 2017 Cursul este autorizat A.N.C . Cursul DISPECER CENTRU DE ALARMA, este un curs de formare profesională – tip specializare. Activităţile practice sunt destinate fundamentării unor concepte, întocmirii unor algoritmi şi metode de lucru, interpretării semnalelor înregistrate în dispecerat, coordonării echipajelor de intervenţie şi cooperării cu autorităţile. Bugetul de timp alocat eval..
TEHNICIAN PENTRU SISTEME DE DETECTIE, SUPRAVEGHERE
TEHNICIAN PENTRU SISTEME DE DETECTIE, SUPRAVEGHERE VIDEO, CONTROL ACCES CURS  ACREDITAT  ANC cu  aviz favorabil din partea autoritatilor de reglementare in domeniu, respectiv Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Ordine Publica (I.G.P.R.-D.O.P.) si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (I.G.S.U.). Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui loc de munca mai ..
Evaluator de risc la securitatea fizica
Pentru dobandirea competentelor aferente ocupatiei de evaluator de risc la securitatea fizica, persoana interesata trebuie sa participe la un program de formare profesionala a adultilor. Formarea profesională, precum şi evaluarea competenţelor pentru ocupaţia de evaluator de risc la securitatea fizică se realizează pe baza standardului profesional corespunzător acestei ocupaţii. Conditii de acces Pentru a deveni evaluator de risc la securitatea fizica, orice persoana trebuie sa indepl..