Flavin

Flavin 7 Slim Glabridin

Flavin 7 Glabridin 100 ml 43 RON
Flavin7 GLABRIDIN Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) a fost folosit ca remediu inca din cele mai vechi timpuri, acum 4000 de ani a fost folosit si in Egiptul Antic. Glabridinul este flavonoidul polifenolic major din radacina de lemn dulce. Caracteristica descoperita recent arata ca el este singurul flavonoid care reduce grasimile corporale. Efect antioxidant, efect de inhibare a radicalilor liberi, Efect de reducere a nivelului glicemiei, Efect antibacterian, Anti-Helicobacter pylor..
Flavin 7 Glabridin 16 x 100 ml 336 RON
Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) a fost folosit ca remediu inca din cele mai vechi timpuri, acum 4000 de ani a fost folosit si in Egiptul Antic. Glabridinul este flavonoidul polifenolic major din radacina de lemn dulce. Caracteristica descoperita recent arata ca el este singurul flavonoid care reduce grasimile corporale. Efect antioxidant, efect de inhibare a radicalilor liberi, Efect de reducere a nivelului glicemiei, Efect antibacterian, Anti-Helicobacter pylori Efect anti-Myc..
Slim Flavin 100 capsule 198 RON
- Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) a fost folosit ca remediu inca din cele mai vechi timpuri, acum 4000 de ani a fost folosit si in Egiptul Antic. - Glabridinul este flavonoidul polifenolic major din radacina de lemn dulce. - Caracteristica descoperita recent arata ca el este singurul flavonoid care reduce grasimile corporale. - Efect antioxidant, efect de inhibare a radicalilor liberi, - Efect de reducere a nivelului glicemiei, - Efect antibacterian, Anti-Helicobacter pylori - Efec..