Fer Al Prod - Pergole, copertine retractabile, parasolare, Bucuresti

Pergole Retractabile

Pergola Retractabila Bioclimatica Toledo
Sistem Premium de umbrire Pergola Retractabila Bioclimatica Toledo din lamele de aluminium. Acest sistem reprezinta cel mai întalt nivel în materie de producere a sistemelor ce asigura umbrirea. Modelul care ofera cel mai mult dinamism. Cu el poti deschide, înclina si colecta lamelele, pentru a avea spatiul dorit. Pergola bioclimatica cu lamele din aluminiu reglabile Am proiectat Sistemul de Pergola Bioclimatica Toledo cu multe optiuni pentru ca tu sa-l poti folosi pe tot par..
Pergola Retractabila Cordoba
Pergola Retractabila CORDOBA (suspendata)   Pergola cu tirant Fer-Al Retractabila reprezinta Cordoba sistem de protectie si umbrire deosebit, Pergola fara stalpi ce poate pune în valoare aspectul arhitectural al locatiei în care este configurata. Datorita formei si structurii sale, pergola retractabila CORDOBA reprezinta o solutie perfecta pentru cei care doresc sa scoata în evidenta o anumita locatie. pergola ,numite si suspendata  , nu au stalpi s..
Pergola Retractabila Ibiza
Pergola retractabila Ibiza cu adaptare la grinda Pergole retractabile cu adaptare metalica Reprezinta un sistem de pergole cu deschidere / închidere (retractabile) automate pe suport de aluminiu. Acesta ofera un aspect modern al fiecarui loc prin designul sau modern si tehnologia sa unica. Sistemul nu conduce la îngustarea spatiilor, dimpotriva, creeaza un spatiu de utilizare mai larg Sistem cu adaptare la grinda. Fiecare pergole are un sistem automat care, printr-o sing..
Pergola Retractabila Palmier
Atunci când am creat Pergola Retractabila Palmier, ne-am inspirat de la natura! Acest sistem de protectie si umbrire împrumuta din aspectul unui copac palmier! Am imaginat acest sistem pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor care doresc sa acopere o suprafata destul de generoasa, dintr-o singura structura de tip pergola retractabila. Dimensiuni Latime deschidere: max. 12000 mm Front cu deschidere spre fata: max. 7000 mm Spatiu utilizare: max. 84 mp (cu un..