EvCad Property - Cadastru Intabulare Topografie Bucuresti, Ilfov

Cadastru si intabulare

Plan topografic pentru obtinerea autorizatiei de racordare la reteaua de energie electrica/gaz
Plan topografic pentru obtinerea autorizatiei de racordare la reteaua de energie electrica Pret de la 700 Lei. Acte necesare: copie simpla cadastru,  copie simpla CI/CUI proprietar. ..
Dezmembrare / Comasare
Dezmembrare/comasare – documentatia de dezmembare se întocmeste în cazul în care se doreste ca un imobil pentru care s-a atribuit numar cadastral si a fost înscris în cartea funciara sa fie împartit în mai multe loturi individuale. Documentatia de comasare se întocmeste pentru alipirea a doua sau mai multe loturi alaturate, rezultând un singur lot de teren sau o singura unitate individuala. Acte necesare: documentatie cadastral..
Prima inregistrare imobil
Prima înregistrare imobil – atribuire numar cadastral si atribuirea dreptului de proprietate în Cartea Funciara. Documentatia de prima înscriere se întocmeste atunci când pentru un imobil nu s-a întocmit documentatie cadastrala si nu a fost deschisa Carte Funciara indivduala. Acte necesare: documentele care atesta dreptul de proprietate (titlu de proprietate, contract vânzare-cumparare, contract de donatie, certificat de mostenitor, etc.)î..
Identificare terenuri
În cazul în care nu cunoasteti poaiztionarea exacta a unui teren, identificarea si marcarea acestuia, prin coordonate GPS, se poate face în baza documentelor existente (plan cadastral, extras de carte funciara, acte de proprietate)...
Trasare (intarusare) imobile
Prin trasarea imobilului se materializeza în teren limita de proprietate a acestuia, prin marcarea punctelor de contur...
Rectificare / Repozitionare
Rectificare/repozitionare – documetatia de rectificare sau de repozitionare se întocmeste pentru un imobil înscris în cartea fuciara pentru care, din diferite motive, documentatia initiala a fost întocmita gresit. În unele cazuri documentatiile cadastrale nu respecta realitate din teren cu privire la suprafata terenului, la suprafata constructiilor, la pozitionarea reala a împrejmuirilor, la suprafata apartametelor, etc. Prin documentatiile de recti..
Suport topografic si cadastral pentru autorizatii si avize
Pret: de la 800 Lei. Acte necesare: copie simpla cadastru,  copie simpla CI/CUI proprietar, copie autentica certificat de urbanism.  copie simpla cadastru,  copie simpla CI/CUI proprietar, copie autentica certificat de urbanism. ..
Plan topografic
Plan topografic necesar obtinerii procesului-verbal de receptie la finalizarea lucrarilor Pret: de la 800 Lei. Acte necesare: copie simpla autorizatie de construire, copie simpla cadastru,  copie simpla CI/CUI proprietar. ..
Plan topografic si relevee interioare
Plan topografic si relevee interioare necesare obtinerii certificatului de atestare a edificarii constructiei Pret: de la 4 Lei/mp construit. Acte necesare: copie simpla autorizatie de construire, copie simpla planuri anexa la autorizatia de construie. Documentatie necesara obtinerii certificatului de urbanism: planuri de încadrare în zona, scara 1:500, 1:2000, extras de carte funciara, extras de plan cadastral pe ortofotoplan, plan de situatie, etc. Pret: de la 300 Lei. ..
Radiere de constructie
Radiere de constructie – se realizeaza atunci când se doreste radierea din cartea funciara a unei constructii intabulata. (FOTO 9) Acte necesare: documentatie cadastrala în copie simpla; carte de identitate/certificat de înregistrare proprietari în copie simpla; autorizatie de demolare/proces verbal de constatare autodemolare în copie autentica; proces-verbal de receptie la finalizarea lucrarilor în copie autentica. ..
Inscriere de constructie
Înscriere de constructie – se realizeaza atunci când se doreste inscrierea în cartea funciara a unei constructii edificata pe un teren caruia i s-a atribuit numar cadastral. Acte necesare: documentatie cadastrala în copie simpla; carte de identitate/certificat de înregistrare proprietari în copie simpla; autorizatie de construire în copie autentica; planuri anexa la autorizatia de construire în copie simpla; proces-verbal de rece..
Extindere de constructie
Extindere de constructie – se realizeaza atunci când se doreste inscrierea în cartea funciara a unei constructii rezultata prin extinderea pe orizontala sau pe verticala a unei constructii vechi careia i s-a atribuit numar cadastral. Acte necesare: documentatie cadastrala în copie simpla; carte de identitate/certificat de înregistrare proprietari în copie simpla; autorizatie de construire în copie autentica; planuri anexa la autorizatia de co..