Enem - Instalatii electrice, sisteme de siguranta, securitate, automatizari

Instalatii constructii industriale

Detectie incendiu spatii industriale
Instalare sistem detectie incendiu hale industriale Sistemul de detectie incendiu se instaleaza în anumite conditii specifice aplicatiilor si difera modul in care se face detectia incendiului în functie de conditiile de instalare. Oferim o gama completa de solutii tehnice ce se pot folosi individual sau integrat: √ detectie punctuala √ detectie prin aspiratie √ detectie prin cablu senzitiv √ detectie IR √ detectie video Instalarea ..
Tablouri electrice, Generatoare electrice, UPS-uri
Halele industriale se remarca prin instalatii complexe. Fie ca discutam de hale metalice sau hale din prefabricate, acestea au în componenta mai multe tipuri de instalatii si anume: instalatiile electrice, instalatiile sanitare, instalatii de ventilatie si instalatii termice. Instalatii electrice hale industriale De cele mai multe ori halele industriale sunt mari consumatori de energie electrica mai ales daca aceste hale sunt folosite pentru productie si nu numai pentru depozitare. ..
Instalatii electrice spatii industriale
Daca discutam de instalatiile electrice pentru hale industriale veti observa ca instalatiile sunt mai complicate fata instalatiile electrice pentru cladiri rezidentiale. Pe lânga clasica instalatie electrica, în halele industriale se gasesc si instalatii precum – detectie incendiu, instalatii spk, hidranti precum si iluminat de siguranta, desfumare sau presurizare. Toate aceste sisteme depind unele de altele si au rolul de prevenire a incendiilor, de a salva vie..
Control acces spatii industriale
În functie de nevoile dumneavoastra, de natura spatiului industrial, instalatia de control acces poate avea in componenta componente precum: centrale de control acces sau controlere, citiroare de cartela, butoane de deblocare usi, electromagneti, turnicheti, bariere.  Montare sisteme de control acces spatii industriale  Sistemul de control acces are rolul de a restrictiona accesul neautorizat al persoanelor si masinilor în locul..
Camere video spatii industriale
Când vorbim de spatii industriale primul gândul ne duce la hale industriale de depozitare sau productie, unde este necesar montarea unor sisteme de securitate si monitorizare video (CCTV). Televiziunea cu circuit închis, denumita si CCTV (closed circuit television) sau supraghere video este utilizarea de camere video de supraveghere pentru a transmite un semnal într-un circuit inchis, catre un loc specific (DVR / NVR), pe un numar limitat de monitoare, car..