e-marturii.ro - marturii evenimente Bucuresti

Marturii Plante

Marturie nunta Molid in iuta
Molidul face parte din categoria coniferelor vesnic verzi, este o specie foarte rezistenta la conditii vitrege de mediu si are crestere rapida. Molidul creste pana la 1 m pe an si atinge dimensiuni de pana la 50m.   Caracteristici :   Copaceii de molid au 15-20cm inaltime si sunt livrati in ghivece mici de 10cm diametri/6.5cm inaltime(pot fi cuprinse in palma). Ghivecele pot fi ambalate in saculeti de panza de iuta;  Saculetii pot fi decorati cu o funda de culoarea aranaja..
Marturie nunta Pin
Pinul este un conifer vesnic verde, fiind o specie foarte rezistenta la conditii dificile de mediu, seceta, inghet. Pinul are crestere medie 30-40cm pe an si este un arbore ce poate atinge 25 - 30m înal?ime uneori chiar 40-50 m inaltime.   Micii copacei de Pin au 15-20cm inaltime si sunt livrati in ghivecede 10cm diametri/6.5cm inaltime (pot fi cuprinse in palma). Ghivecele pot fi ambalate in saculeti de panza de iuta sau in saculeti albi. Saculetii pot fi decorati cu o funda ..
Marturii nunta Lavanda
Pentru a oferi plante in ghivece ca marturii pentru nunta, botez, evenimente puteti alege planta anuala foarte cunoscuta : lavanda. Ghivecele pot fi ambalate in saculeti de panza de iuta sau in saculeti albi.  inaltime de 15-20cm si sunt livrati in ghivece mici de 10cm diametri/6.5cm inaltime(pot fi cuprinse in palma). Saculetii pot fi decorati cu o funda de culoarea aranjamentelor salii de evenimente. Fiecarei plante i se ataseaza o eticheta personalizata cu numele mirilor, data ev..