Perfect Design - executie si montaj usi si ferestre PVC

Rulouri exterioare

Rulouri exterioare aplicate
Se monteaza pe tamplaria deja existenta si au caseta la exterior, fiind aplicate pe ferestre.  Sunt integral din aluminiu. Caseta are forma ovala sau tesita la 45áµ’. Lamelele au dimensiunea de 39 mm sau de 55 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica, care asigura o izolare inalta Este singurul produs din piatacare, in varianta standard, are plasa antiinsecte dotata cu frana siliconica. Frana siliconica permite strangerea lenta a plasei, prevenind astfel acci..
Rulouri exterioare suprapuse
Se monteaza doar odata cu tamplaria noua si au caseta deasupra ferestrei.  Caseta este patrata si poate fi tencuita atat la exterior, cat si la interior. Lamelele au grosimea de 39 mm sau de 55 mm si sunt umplute cu spuma poliuretanica izolatoare. Actionarea electricaeste destinata atat rulourilor cu plasa antiinsecte incorporata, cat si celor fara plasa. Se realizeaza cu motor si cu telecomanda sau intrerupator. Telecomenzile pentru actionarea electrica sunt in varianta cu 1, 5 sau 15..
Usi garaj sectionale
Sunt realizate din panouri de tip sandwich din otel. Usile economisesc spatiul din interiorul si exteriorul garajului prin deschidere verticala. Usile sectionale pot fi fabricate pe dimensiuni mari si pot avea inclusiv forme atipice. Se monteaza in spatele golului de garaj si ruleaza in paralel cu tavanul, economisind astfel inteligent spatiul. Asigura o izolatie ridicata, atat termica, cat si fonica (spuma de poliuretan care umple panourile este foarte densa). Actionarea electrica poate fi mo..
Usi garaj tip rulou
Sunt compuse dintr-o caseta din aluminiu pozitionata in interior sau in exterior si lamele termoizolante de 55 mm sau de 77 mm. Economisesc spatiul prin actionare verticala.  Usi cu lamele de 55 mm Atat caseta, cat si lamelele sunt din aluminiu. Caseta are forma tesita la 45áµ’ si este vopsita in camp electrostatic, fapt care ofera rezistenta indelungata culorii si protectie materialelor. Lamelele acestor usi sunt neperforate si sunt umplute cu spuma poliuretanica iz..