Dax Tenis Club - Cursuri de tenis Bucuresti

Servicii tenis

Racordare Si Customizare Rachete Tenis
Racheta de tenis trebuie reracordata la un anumit interval de timp pentru a obtine cea mai buna performanta pe teren.  Manopera racordare racheta de tenis 15 lei. Optional, contra sumei suplimentare de 5 lei,  se poate imprima si logo-ul rachetei sau al racordajului pe suprafata de joc cu ajutorul unor markere si sabloane speciale. Masina de racordat folosita este electronica,model de top, de ultima generatie cu o precizie perfecta ( de ex. 24.2 kg tensiune), la cerere poate fi veri..
Inchiriere Echipament Tenis
Clubul ofera gratuit rachete de tenis de top si mingi clientilor sai , fie ca inchiriaza terenul pentru joc de agrement, fie ca urmeaza cursurile cu antrenor atat pentru adulti cat si pentru copii.Inchiriere echipament tenis profesionist, rachete si mingi de tenisDax Tenis Club Drumul Taberei – inchiriere echipament tenis profesionist, echipament de calitate Wilson, Babolat, Head, rachete de tenis, mingi de tenis atat pentru adulti, cat si pentr..
Cursuri De Tenis - Scoli Gradinite, After-School-Uri, Before-School-Uri
Dax Tenis Club vine in intampinarea dumneavoastra oferind copiilor posibilitatea practicarii unui sport elitist si complex: tenisul de camp. Promovarea tenisului in aria activitatilor sportive optionale ale scolilor, gradinitelor, after-school-urilor si before school-urilor reprezinta un beneficiu atat in imaginea institutiei dumneavoastra, cat si in dezvoltarea armonioasa, fizica si mentala a copiilor din colectivitate.   De ce Dax Tenis Club: Avem capacitatea de a..
Inchiriere Teren Tenis Drumul Taberei, Militari, Sector 6
Clubul dispune de 3 terenuri de tenis construite la standarde internationale atat din perspectiva dimensiunilor cat si a substraturilor ce le alcatuiesc. Terenurile sunt iluminate, accesibile 17h/zi iar pe perioada rece sunt acoperite cu balon presostatic, fapt ce permite continuitatea jocului pe toata durata anului. Personalul clubului intretine permanent terenurile pentru a oferi o suprafata perfect plana de joc, fapt ce favorizeaza o saritura uniforma a mingiei si alunecari „..
Tenis de camp pentru copii
Copilul are nevoie înca de la o vârsta frageda de miscare si o forma de relaxare pe care o poate gasi într-un sport. Tenisul de camp pentru copii, este un sport complex, ce poate contribui la dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a celor mici, atât din punct de vedere fizic, cât si mental. Copiii care practica acest sport vor fi mai disciplinati si mai organizati, acestia isi vor stabili un program si se vor tine de acesta, isi vor asuma atat responsabilitati, cat si..
Cursuri De Tenis Adulti Bucurest
Cursul pentru adulti presupune invatarea principiilor tehnice de baza ale fiecarei lovituri, incepand cu lovitura de dreapta, lovitura de rever si serviciul si continuand la un nivel mai avansat cu sliceul si voleul. Cursantilor li se vor face precizari tactice, cele pe care sunt capabili sa le puna in practica, in functie de nivelul de joc. Vor fi familiarizati cu miscarea specifica in teren, pozitionarea fata de minge dar si “stiinta pasilor”. Dax Tenis Club vrea ca, dupa inv..