Dafco Fendoor - Tamplarie pvc premium Salamander, Bucuresti

Ferestre aluminiu

Sistem batant cu bariera termica SUPREME S77
Sistem SUPREME S77 este propunerea ALUMIL pentru tipologii cu rupere de punte termica, ce vine cu un design modern si ce atinge cele mai inalte standarde ale pietelor avansate. Avantaje Eficienta energetica (Passive House certified) Nivel inalt de siguranta Atenuare fonica ridicata Utilizare facila Design modern Facilitarea accesului pentru persoane cu nevoi speciale si pentru copii Varietate mare de tipologii Calitate exceptionala cu performante certificate Rezistenta in caz de inte..
Sistem batant cu bariera termica SMARTIA S67
SMARTIA S67 este noul sistem oscilo-batant, proiectat de ALUMIL, ce combina un nivel ridicat de izolare termica, flexibilitate crescuta in constructie si un design exceptional. Avantaje Raport calitate-pret foarte avantajos Eficienta energetica ridicata Nivel inalt de siguranta Atenuare fonica ridicata Permite accesul facil si inalt grad de functionalitate Design modern pentru ferestre fie cu linii plate sau curbate. Facilitarea accesului pentru persoane cu nevoi speciale si pentru cop..
COMFORT M900
Sistem glisant fara bariera termica COMFORT M900 COMFORT M900 este cel mai mic sistem glisant, la costuri accesibile. Este o propunere ideala pentru solutii cu bugete reduse, fara a compromite calitatea. Avantaje Raport calitate-pret foarte avantajos Solutii economice pentru deschideri mai ingust Caracteristici TIPUL DE GEAM: Simplu-Dublu TIPOLOGII: Cercevele orizontale glisante, duble sau triple, inchidere cap in cap, tipologii cu canat retractabil in perete MECANISM:&nb..