Contab Secure Solutions - Firma contabilitate Bucuresti

Servicii contabilitate

Servicii de contabilitate
Contab Secure Solutions ofera servicii contabilitate de peste 10 ani adaptate nevoilor si specificului fiecarui client. Echipa noastra este formata din contabili autorizati, membri ai CECCAR, cu experienta în domenii variate de activitate, precum servicii, comert, productie, imobiliare, IT, etc. Misiunea noastra este de a asigura o evidenta contabila corecta si transparenta, de a oferi consultanta fiscala si financiara, de a optimiza costurile si de a creste profitabilitatea afa..
Intocmire evidenta contabila
Întocmirea evidentei contabile, sintetica si analitica – înregistram toate operatiunile contabile în conformitate cu legislatia în vigoare, verificam corectitudinea si concordanta documentelor, efectuam reconcilieri si corectii, întocmim registre si jurnale contabile. ..
Intocmire balanta contabila
Întocmirea balantelor contabile lunare – întocmim balanta de verificare lunara, care reflecta situatia patrimoniala si financiara a firmei, precum si rezultatul exercitiului financiar. Balanta contabila este un instrument esential pentru analiza si controlul gestiunii firmei. ..
Contabilitate primara
Contabilitate primara – preluam si procesam documentele primare, cum ar fi facturi, chitante, bonuri, extrase de cont, etc. Asiguram arhivarea si pastrarea documentelor în conditii de siguranta si confidentialitate. ..
Contabilitate de gestiune
Contabilitate de gestiune – întocmim rapoarte si analize privind costurile, veniturile, marjele, rentabilitatea, etc. Aceste informatii sunt utile pentru luarea deciziilor strategice si operationale, precum si pentru planificarea si bugetarea afacerii. ..
Alte servicii contabilitate
Întocmirea si depunerea declaratiilor lunare, trimestriale si anuale privind impozitele si taxele datorate – calculam si declaram impozitul pe profit, impozitul pe venit, TVA, contributii sociale, etc. Depunem declaratiile fiscale la termenele stabilite de lege, evitând astfel penalitati si dobânzi. Inventarierea anuala a tuturor conturilor, întocmirea confirmarilor de sold – efectuam inventarierea anuala a stocurilor, creantelor, datoriilor, imob..