Big Ben School of Languages

Cursuri engleza

Engleza pentru gimnaziu
Doresti sa poti comunica fluent si fara efort in limba engleza? Vrei sa-ti faci noi prieteni, alaturi de care sa te distrezi de doua ori pe saptamana? Visezi la un curs in cadrul caruia sa poti discuta liber si amical cu toata lumea, sa ai parte de proiecte interesante si activitati practice, bazate pe creativitate si interactivitate? Vrei un profesor amuzant, tanar, care sa vorbeasca intr-adevar „pe limba ta“, sa te inspire si cu care sa te intelegi excelent? Speri sa intelegi, in..
Engleza pentru scolari
Cursurile de limba engleza pentru scolari Junior English ii insotesc pe copii intr-o expeditie fantastica, alaturi de personajele lor preferate. Divizat pe mai multe niveluri, cursul de limba engleza pentru scolari este dinamic, ii motiveaza si ii inspira pe copii prin povestiri scurte ce implica eroi, cantece, jocuri cu scopuri bine definite, concursuri si proiecte. Dar cea mai importanta este modalitatea vesela si stimulatoare prin care copiii descopera la Big Ben School universul minunat al..
Engleza pentru prescolari
Inainte de toate, trebuie sa faceti cunostinta cu Veverita vesela, personajul principal al fiselor de lucru din manual, al cantecelor, al jocurilor si al filmuletelor. Ea este marioneta alaturi de care micii cursanti se vor juca, se vor distra si, cel mai important, vor invata limba engleza la cursul de limbe engleza pentru prescolari, Baby English. Cui ne adresam? Cursul de limba engleza pentru prescolari Baby English este special conceput pentru copiii prescolari cu varste cuprinse intre 4 s..
Engleza cu profesor nativ
Exersarea limbii engleze sau germane vorbite cu profesori nativi ofera rezultate imediate. Vei observa chiar dupa primul modul, progrese clare in ceea ce priveste imbogatirea vocabularului, fluenta, pronuntia, dezinvoltura si spontaneitatea. Cursul cu profesorul nativ aduce un plus fata de cursul normal de limba engleza sau germana, deoarece se folosesc aspecte ale limbajului precum argoul si limbajul uzual. Vorbitorii nativi se simt extrem de confortabil folosind propria limba într-un m..
Engleza pentru liceu
Special create pentru elevii de liceu, cursurile noastre de limba engleza vin in completarea cunostintelor deja acumulate si pun accent pe dezvoltarea in egala masura a abilitatilor de comunicare, scriere, citire si ascultare in limba studiata. Pentru ca stim cu totii ca la aceasta varsta interesele si pasiunile cursantilor sunt din cele mai actuale si diverse, profesorii Big Ben School au dezvoltat un curriculum si metode atragatoare care se bazeaza pe subiecte contemporane si situat..