Cabinet Biorezonanta Bucuresti

Biorezonanta

Despre Biorezonanta
Biorezonanta dispune de 6 module integrate intr-un singur aparat  si include procedurile ce includ terapii si proceduri de testari  din urmatoarele  domenii: homeopatia, acupunctura terapii Bach, fitoterapie, litoterapie, metaterapia..
Analize BIOREZONANTA
Analizele medicale prin biorezonanta acopera urmatoarele domenii: Cardiovasculare si cerebrovasculareFunctia gastrointestinalaCardiovasculare si cerebrovasculareFunctia gastrointestinalaFunctiia intestinului grosFunctie hepaticaFunctia vezicii biliareFunctie pancreaticaFunctie renalaFunctia pulmonaraSistem nervosBoli osoaseDensitate osoasa mineralaIndexul cresterii osoaseGlicemiaOligoelementeleVitamineleAminoaciziCoenzimeleAcizi grasiSistemul endocrinSistemul imunitarTiroidianToxineMetale g..
Analize comportamentale
Potrivit ultimelor studii, interne si internationale, atacurile de panica, depresiile si anxietatile nu au legatura cu afectiunile psihice ci, ele sunt in stransa legatura cu anumite disfunctii fiziologice. Prin administrarea imunomodulatorului compatibil precum si alte cateva conditionari Aceste disfunctii se diminueaza in cateva saptamani pana la doua luni.Analiza comportamentala presupune evaluarea urmatorilor parametrii: Procese comportamentaleTemeri si friciTabla emotiilor activeFocalizari..
Diagnosticare generala
Este modelul cel mai intalnit in biorezonanta. In functie de problemele sesizate de catre pacient precum si de rezultatele analizelor medicale efectuate cu aparatul Quantum, prin care sunt evidentiate anumite disfunctii in corpul omenesc, se procedeaza la o scanare amanuntita a organelor semnalate.  Sedinta de scanare prin biorezonanta presupune urmatoarele etape: Discutia preliminara cu pacientulScanarea cu aparatul Quantum pentru obtinerea rezultatelor analizelor medicaleScanarea cu..
Terapie prin biorezonanta
Ce se trateaza prin biorezonanta? Carente de enzime, vitamine, minerale, nutrienti etc. Aceste carente sunt depistate de catre aparatele de biorezonanta. Urmeaza recomandarile privind completarea acestora prin dieta alimentara sau suplimente alimentare dupa caz. Disfunctii la nivel de organe,  sistemice sau energetice,  nedepistate, netratate, tratate gresit, sau, in cel mai rau caz , tratate cu intreruperi. Mai sunt si o mare gama de clienti care duc o viata echilibrata si se i..
Scanare prin biorezonanta 200 RON
Scanare generala a organismului. Aceast serviciu se practila la prima vizita a unui client in cabinet. Se urmareste depistarea riscurilor de sanatate, sensibilitatilor organismului, factorii de risc, riscuri genetice, modele comportamentale, factori de mediu, etc..
scanare prin biorezonanta 200 RON
Scanare generala a organismului. Aceast serviciu se practila la prima vizita a unui client in cabinet. Se urmareste depistarea riscurilor de sanatate, sensibilitatilor organismului, factorii de risc, riscuri genetice, modele comportamentale, factori de mediu, etc..