Ada Catering evenimente - Bucuresti

Catering

Supe, Creme , Ciorbe
Pret Unitar: Supe, Creme, Ciorbe – 350g/5 RON Ciorba de Gaina cu Taitei Supa de Taitei de Casa Ciorba a la Grec de Pui sau Perisoare Ciorba de Legume Ciorba Ardeleneasca cu Rasol de Porc Ciorba de Burta Ciorba de Fasole cu Costita Afumata Ciorba de Perisoare Ardeleneasca Ciorba de Vacuta cu Legume Crema de Cartofi cu Smantana Crema de Ciuperci cu Smantana Crema de Conopida Crema de Legume cu Crutoane Crema de Mazare Supa cu Fidea Supa cu Galuste Speciale Supa de Rosii cu O..
Preparate din vita
Pret Unitar: Preparate din Vita – 350g/10 RON Gulas – Unguresc cu Chimen si Boia Mazare Verde cu Carne de Manzat Ostropel de Vacuta Pilaf cu Carne de Vita..
Preparate din Carne Tocata
Pret Unitar: Preparate din Carne Tocata - 400g/8 RON Sarmalute Ardei Umpluti Musaca Chiftelute Marinate cu Piure..
Preparate din Pui
Pret Unitar: Preparate din Pui – 350g/8 RON Ciocanele de Pui la Cuptor cu Piure Pui Beijing cu Legume Fasole Verde cu Pui Pui cu Mazare si Marar Ficatei de Pui in Sos Rosu Ficatei de Pasare la Tigaie cu Piure Grujon de Pui cu Fulgi de Porumb Ostropel de Pui Grujon de Pui cu Susan Pui in Sos Mustar cu Piper Verde Piept de Pui la Tava cu Piure Pui la Ceaun cu Usturoi Pui cu Sos Remulad Pui cu Smantana si Mamaliga Pui Sanghai cu Legume Saramura de Pui cu mamaliga..
Mancare de Post
Pret Unitar: Mancare de Post - 200g/6 RON Tocanita de Cartofi Fasole Batuta Mancare de Spanac Orez Basmati cu Legume Varza Calita Orez Sarbesc..
Paste
Pret Unitar: Paste – 250g/8 RON Macaroane cu Branza Paste Carbonara Spaghete Bolognese Spaghete Milanese..
Mancare cu Branza si Cascaval
Pret Unitar: Mancare cu Branza si Cascaval – 400g/8 RON Cartofi Umpluti cu Branza de Vaci Ciuperci Umplute cu Cascaval Ciulama cu Ciuperci si Smanatana Mamaliga cu Branza si Smanatana Legume Gratinate Cartofi Frantuzesti cu Ou, Smanatana, Branza..
Garnituri
Pret Unitar: Garnituri – 200g/2,5 RON Cartofi Copti cu Oregano Cartofi la Cuptor Cartofi Mexicani Cartofi Natur cu Verdeata Cartofi Prajiti Cartofi Taranesti Legume Mexicane Piure de Cartofi cu Unt..
Salate
Pret Unitar: Salate – 150g/2 RON Salata de Castraveti Murati Salata de Varza Acra Salata de Varza Alba Salata de Sfecla Rosie Salata de Sezon(castraveti,rosii,ardei)..