Academia Britanica de Afaceri si Comunicare - cursuri marketing, management online

Cursuri online

Curs Resurse Umane
Curs Resurse Umane - cu simulare departament resurse umane. Formare completa in resurse umane - se lucreaza cu studii de cazuri reale din Romania si se invata practic cum se face in realitate. Efectiv, se simuleaza un Departament de Resurse Umane unde dumneavoastra invatati sa realizati activitatile uzuale din practica de resurse umane.Asa cum veti putea observa si din programa detaliata a cursului, cursul oferit de Academia Britanica de Afaceri si Co..
Curs Advertising - Publicitate si Promovare
Cursul prezinta în detaliu formele de promovare existente si pune accent pe realizarea planului de promovare si a campaniei publicitare. De asemenea, sunt oferite informatii despre modul în care sunt stabilite obiectivele campaniei, desfasurarea campaniei de promovare si metodele de analiza a rezultatelor.La sfârsitul cursului absolventii vor sti sa conceapa si sa realizeze o campanie de promovare, indiferent de domeniul de acti..
Curs Management, online
Curs Management - invatam tehnicile moderne de management utilizate de cei mai buni profesionisti in management. La Curs Management lucram practic cu simulari de cazuri reale din Romania. Competente manageriale cu know-how britanic si Certificare Europeana pentru postul de Manager. Ca manageri sau viitori manageri, cu totii ne dorim sa avem timpul necesar sa realizam tot ceea ce ne propunem, sa luam cele mai inspirate decizii si sa obtinem cele mai bune rezultate de la oamenii cu care ..
Curs Leadership
Curs Leadership - este unul dintre cele mai complete si consistente cursuri din domeniul leadership-ului, unde invatam practic cum sa ne dezvoltam abilitatile de leader si puterea de influentare. In prima parte a cursului de Leadership se pune accent pe calitatile leaderului, sunt prezentate abilitatile pe care trebuie sa le dezvolte si apoi cum sa rezolve cu succes situatii dificile aparute in firma. In partea a doua parte a cursului punem accent pe comunicarea organizatio..
Curs Marketing, Online
Curs Marketing - vom putea intelege în detaliu cum sa realizam activitatea de marketing din cadrul unei firme, vom intelege cum functioneaza piata, concurenta si de ce este atat de important marketingul de produs.Vom sti sa stabilim strategiile de pret si distributie si cum sa realizam campania de promovare. La finalul cursului lucram cu planul de marketing care este si cel mai important instrument de marketing.Punem un accent deosebit pe partea de promov..