Comunicat de presa

Bucuresti, 31 aug, 12:08

Descriere anunt

Comunicat de presa.

Proiect co-finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014 - 2020. Data: 28.08.2017. Semnarea Contractului de Finantare nr. 38/ 02.08.2017 privind proiectul de investitie (DOCIGNITER - AGREGATOR DE INOVATIV DE DOCUMENTE INTELIGENTE). Societatea T2 SRL cu sediul in Rosiori de Vede, str. Ceaus Firica nr. 35, judetul Teleorman, deruleaza incepand cu data de 02.08.2017 proiectul (DOCIGNITER - AGREGATOR DE INOVATIV DE DOCUMENTE INTELIGENTE), cod SMIS 115918, in baza contractului de finantare nr. 38/02.08.2017 incheiat cu Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica si inovare in calitate de Organism intermediar pentru Programul Operational Competitivitate (OIPOC), in numele si pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) in calitate de Autoritate de Management (AM) pentru Programul Operational Competitivitate (POC).Proiectul este finantat prin Programul Operational Competitivitate 2014 - 2020, Axa prioritara 2 - Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (TIC) pentru o economie digitala competitiva, Actiunea 2.1.1, (Sprijinirea cresterii valorii adaugate generate de sectorul TIC si a inovarii in domeniu prin dezvoltarea de clustere). Valoarea totala a proiectului este de 1.729.180,55 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 1.242.436,61 lei. Obiectiv general al proiectului este: Cresterea valorii adaugate generate de sectorul TIC, prin desfasurarea unor activitati de cercetare - dezvoltare tehnologica si inovare in cadrul SC T2 SRL in vederea dezvoltarii unui produs TIC cu aplicabilitate in economia romaneasca. Date suplimentare puteti obtine la: Dl. Anatol Oprea - persoana de contact, tel: 0788.888.539, e-mail: anatol.oprea@tpatrat.com

null

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!