41.999 €

Pantelimon, Industriilor, ocazie, Linda Residence

  • Suprafata 57 mp
  • An 2011
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 3
Bucuresti, 23 feb, 11:06
Prețul zonei

Descriere anunţ

Pantelimon, Industriilor, ocazie, Linda Residence

confort 1 sporit, boxa proprietate de 10 mp, toate amenajarile, incalzire centrala, fara costuri suplimentare, comision 0, libera, merita, metrou Republica la 3 statii Ratb, Basarabia.

Detalii suplimentare

Liniste, aer curat, soare mult, calm, confort si siguranta, sunt cateva lucruri pe care le veti avea zilnic, daca alegeti sa cumparati garsoniera pe care vi-o propun spre vanzare.

Va propun spre vanzare, o garsoniera confort 1 sporit, situata in cartierul 23 August,in complexul rezidential Linda Residence.

Proprietatea scoasa la vanzare se afla la etajul 2, constructia este finalizata in anul 2011, suprafata utila este de 40.54 mp + balcon de 6 mp + boxa de 10 mp, un total de aproape 57 mp.

Proprietatea dispune de amenajari ca gresie, faianta, parchet, termopan, usa de metal, centrala termica de apartament, iar ca BONUS! se ofera aparatura electrocasnica + cateva obiecte de mobilier. ( mai multe detalii la vizionare)

Se accepta orice modalitate de plata: cash, credit ipotecar, credit prima casa.

Proprietatea este reprezentata exclusiv de RENET - The Real Estate Network prin Alexandru Cordea, iar comisionul pentru cumparator este 0 !

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Instalatii electrice noi
Instalatii sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Reabilitat termic
Structura beton