Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Corbeanca, Buftea, Saftica

1.500 €

Corbeanca, Buftea, Saftica,

1.500 €
Caracteristici
Suprafata 440 Curte 500 5 Mobilata Utilata
Optiuni interior: Alimentare apa Centrala 2+ gr. sanitare Living Aer conditionat Cablu tv Gaze Canalizare Internet Terasa
Optiuni exterior: Gradina Curte amenajata Curte pavata Porti electrice Garaj
Descriere
vila p+1E cu iesire la lac, de inchiriat in Corbeanca, 4 dormitoare, camera de zi spatioasa, 440 mp utili, 1000 mp teren, complet mobilata si utilata. 3 locuri de parcare,
Detalii suplimentare
White Mountain Property are placerea sa ofere spre inchiriere o vila situata in Corbeanca, la 10 minute de Nordul Bucurestiului. In apropiere se afla DN 1, Therme Bucuresti (cel mai mare centru spa din România) si supermarketuri.

Aceasta vila P+1 este situata pe un teren de 1000 mp si are o suprafata utila de 440 mp (construita in 2009). Este impartita dupa cum urmeaza: o camera de zi generosa cu zona de luat masa, patru dormitoare cu paturi duble, o bucatarie complet utilata, trei bai complet echipate si doua terase. De asemenea, are 3 locuri de parcare in curte.

Caracteristicile casei sunt: acoperis lindab, ferestre termopan, centrala proprie pe gaz, podele din lemn masiv, un bar, un semineu functional si un loc de joaca pentru copii.

Casa este bine intretinuta si este in stare foarte buna, iar curtea din spate are deschidere catre lac, unde puteti petrece timpul liber cu familia si prietenii dumneavoastra.
2 vizualizari Ilfov, Corbeanca, 10 May 18 09:51
Anunt inactiv