Zoomserie - Cofetarie

Zoomserie - Cofetarie

Caracteristici
Cofetarii, torturi Catering: da
Descriere
Fie ca este vorba de savurarea unei simple cafele grecesti intr-o dimineata grea, de degustarea unei prajituri in centrul Bucurestiului sau de alegerea unui tort pentru o persoana draga, Zoomserie este alaturi de tine pentru orice eveniment dulce din viata ta!
Detalii suplimentare
Va asteptam in locatiile noastre pentru a va bucura de produsele voastre preferate. De asemenea, va punem la dispozitie si serviciul de livrare la domiciliu. Nu toate locatiile functioneaza dupa programul standard.
Prajiturile si inghetata produse de Zoomserie acopera o mare varietate a produselor traditionale dar in acelasi timp au dezvoltat peste 700 specialitati de cofetarie cu noi arome acoperind intregul univers calanderistic.Produsele sunt realizate in fabrica noastra iar etapele de prelucare a dulciurilor sunt intr-o continua observare astfel incat ZOOMSERIE ofera consumatorilor produse proaspete si calitate exceptionala. Zoomserie acopera necesitatile pietei distribuind la momentul respectiv in Grecia si 7 regiuni diferite din Europa iar de acum innainte si in Romania.Calitatea produselor noastre incepand de la materii prime pana la ambalare si distribuire este garantata prin certificatele ISO si HACCP.
94 vizualizari Bucuresti 11 Jul, 15:45