Zigy - Petreceri si evenimente copii

Zigy - Petreceri si evenimente copii

Caracteristici
Petreceri copii
Descriere
Eu sunt Zigy, cea mai alintata dintre pisici! Sunt extrem de curioasa si-mi place sa-mi bag mustatile peste tot. Torrrrrc de fericire cand sunt inconjurata de copii si iubesc sa ma joc cu ei. Sunt convinsa ca am cel putin sapte vieti si pe toate planuiesc sa mi le petrec la joaca, alaturi de prietenii mei, copiii.
Detalii suplimentare
Cel mai mult in lumea mea pisiceasca imi place sa ma joc cu bilele colorate. Ador locurile vesele si ma topesc dupa rasetele de copil. De aceea, mi-am adunat toata inspiratia de pisica, mi-am luat alaturi niste parteneri de nadejde si-am construit, eu cu pernutele mele moi, un loc de joaca si de petreceri pe placul meu si al prietenilor mei mici. Miau!
Pentru ca e casa mea, i-am dat chiar numele meu. Norrrrrrmal! In fiecare dimineata, ma asigur ca toate jucariile sunt la locul lor, ca muzica este pregatita, ca toboganul este bine lustruit si ca totul este gata de distractie. Apoi, deschid larg usile si ii astept pe copii. Ma gasesti in Bucuresti, in Complexul Comercial Prosper, din Sectorul 5. Sunt aici in fiecare zi si-i astept pe micuti la joaca. Adorrrrr tortul cu ciocolata si oricare alta aroma de tort si abia astept sa-mi pun casa la dispozitie pentru tot felul de petreceri ale micutilor.
Din cand in cand, mai chem alaturi de mine si intariri, adica oameni talentati care organizeaza tot felul de ateliere de creatie pentru copii. Sa vedeti ce distractie e atunci in casa mea! Si pentru ca stiu ca cele mai multe sotii se fac atunci cand parintii nu sunt in preajma, am pregatit si un spatiu special pentru ei, unde se pot relaxa, cat timp noi ne distram.Haideti, va astept in casa mea, cu o grrrrroaza de bunatati! Miau!
Facilitati: loc de joaca de 200 mp, biliard, ping-pong, bar si mese inca 200 mp, 20 mp zona de jocuri 9D Realitate Virtuala si scaune de masaj. Putem sustine petreceri cu 48 de persoane, capacitate maxima.
298 vizualizari Bucuresti, Sector 5, 11 Jul 23 14:55