Zen Sushi - Restaurant japonez

Zen Sushi - Restaurant japonez

Caracteristici
Restaurante Specific: international Terasa : da Catering: da
Descriere
Zen Sushi Bucuresti va ofera un meniu variat din bucataria traditionala japoneza, garantand calitatea si prospetimea fiecarui fel din meniu.
ZenSushi a fost primul care a introdus in Romania, conceptul de platouri sau meniuri de sushi si sashimi. Astfel poti descoperi nebanuite combinatii si gusturi pe care nici nu te-ai fi gandit sa le incerci.
Detalii suplimentare
Aici a fost servit si mancat primul Spicy Tuna Tempura Maki. Tot aici a fost vazut si degustat prima dat spectaculosul Dragon Maki – o aparitie pe cat de sofisticata, pe atat de savuroasa. Duck Harumaki – adica role de orez cu carne de rata si legume – este si el un preparat marca ZenSushi. Dar pentru ca am vorbit de Campionatul Mondial de Sushi, nu putem sa nu aducem vorba si de preparatul care l-a plasat pe Iulian in primii 10 sushi chefs din lume. World Cup Sushi inseamna somon marinat pe pat de orez, cu trufa neagra si desigur, cateva ingrediente secrete.
Toate retetele sunt gandite, pregatite si testate de Iulian si Andrei.
Iata de ce ZenSushi inseamna cel mai japonez sushi pe care il poti manca in Bucuresti. La ZenSushi poti fi mereu sigur de ingrediente proaspete, de calitate premium. Toate restaurantele sunt menite sa iti ofere o experienta relaxanta si o aventura a gustului, cum altfel decat Zen?
137 vizualizari Bucuresti, Sector 1, 11 Jul, 15:25