Youpiii House - Loc de joaca si petreceri pentru copii

Vezi pagina: Youpiii House
Sector 3, 10 oct, 11:20

Descriere anunt

Youpiii House - Loc de joaca si petreceri pentru copii

Youpiii House isi propune sa cucereasca inimile copiilor prin culorile vesele, jucariile la moda si dotarile de ultima generatie din fiecare casuta tematica. Atat fetitele, cat si baieteii se vor putea juca de-a doctorii si pacientii in mini spitalul construit special pentru ei. Pasionatii de gatit isi vor putea exersa talentele culinare in bucataria amenajata pentru acestia.

Detalii suplimentare

Pe langa bucatarie, micutii vor dispune si de market de unde isi vor procura legume, fructe, alimente, etc. Toti pasionatii Star Wars vor gasi la Youpiii House un templu dedicat acestui film. Daca pe baieti nu i-am cucerit deja cu PlayStation sau Star Wars, poate ii inveselim cu ultimele jocuri Lego. Pentru fetitele carora nu le place sa gateasca in bucatarie, ci mai degraba sa “se gateasca”, am amenajat un beauty salon de toata frumusetea. Are de toate! De la perie la pieptene, foehn, bigudiuri, peruci, la oglinzi, scaune, mese de lucru. Toate acestea, pentru fetitele cochete.

Baietii fara chef de joaca, dar cu chef de joc, se pot delecta cu o consola playstation cu 50 de jocuri, dar si karaoke. Dupa ce fetele au gatit si s-au gatit, iar baietii au jucat si s-au jucat, ii invitam sa bea un ceai si sa se relaxeze pe terasa casutei barbie.Sa nu uitam de parinti. Pentru ei am pregatit o mini cafenea unde pot servi mancare si bauturi racoritoare si de unde pot supraveghea atent copiii. Desigur, la Youpiii House, copiii sunt supravegheati de personal calificat.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!