Wind Discovery - Tabere pentru copii

Wind Discovery - Tabere pentru copii

Caracteristici
Agrement
Descriere
Organizam tabere pentru copii si adulti, excursii si evenimente in care descoperim creatiile naturii.
In tabere ne propunem sa fim alaturi de voi in valorizarea potentialului individual prin activitati precum drumetii montane, mountain bike, inot si schi/ snowboard.
Detalii suplimentare
Wind Discovery s-a nascut din pasiunea noastra de a trai, de a experimenta si bucuria de a darui. Suntem o echipa de elita, fiecare cu standard inalt in ceea ce facem. Cultivam gustul pentru aventura, explorare, curiozitate, descoperirea unor sporturi sau activitati creative, care pot deveni pasiuni pentru intreaga viata.
Venim cu un concept nou in care imbinam sportul cu domenii artistice cum ar fi: ateliere de creatie, artele vizuale. Imbinarea dintre miscare si creativitate, aventura si cunoastere, combativitate si colaborare formeaza caractere.Pasiunile se descopera experimentand!Diversitatea echipei noastre este ceea ce ne face mai puternici! Instructorii din echipa Wind Discovery sunt pregatiti atat pentru tabere de vara, unii cu experienta de peste 10 ani, cat si pentru taberele de iarna, monitorii fiind toti acreditati de catre ANC.
22 vizualizari Bucuresti 11 Iul 23; 16:00